Boka rundtur i Florida – hitta aktivitet som passar dig

14
5173

Boka rundtur i Florida, eller en aktivitet. Miami, Fort Lauderdale, Everglades, Key West, Orlando, Kennedy Space Center – och mycket mer!

Det finns hundratals saker att göra i Florida.
Du hittar många av dessa på denna sida.
Välj en plats och klicka dig vidare.
Bokningen är enkel och ofta räcker det att du har en e-biljett eller voucher (kupong) i din telefon.

©VISIT FLORIDA

Boka rundtur i Florida, Book a tour or activity
©GET YOUR GUIDE

Boka rundtur i Florida hemifrån – hitta roliga aktiviteter

Florida.nu:s samarbete med tyska GetYourGuide kom inte till av en slump. Vi har länge saknat en seriös förmedlare där man kan boka rundtur i Florida, eller annan aktivitet. Som bonus har du som läsare tillgång till aktiviteter i hela världen!

Vi känner redan att GetYourGuide (GYG) är ett tidsenligt reseföretag som sätter kunden/resenären främst.

  • Bokade aktiviteter är lätta att avbeställa.
  • Voucher (kupong)/e-biljetter i mobiltelefonens offline-läge.
  • Stort bredd på utbudet. Hyr en cykel för några dollar eller en lyxbåt för djuphavsfiske
  • Sista-minuten-bokningar.

Det senare har vi definitivt noterat. Många läsare bokar på plats i Florida. Ofta till nästa dag.

På många av de platser som täcks av GetYourGuides utbud beträffande att boka rundtur i Florida erbjuds även flygplatstransfer för de resenärer som väljer att inte hyra bil direkt vid ankomsten.

Biljetterna de flesta bokar: Kennedy Space Center

Den fantastiska anläggningen vid Atlantens kust är omättligt populär bland våra besökare.
Allt fler upptäcker att Kennedy Space Center är ett nöjesfält som är på riktigt. Roligt och med intressant nutidshistoria.

Everglades National Park – en måste-upplevelse i södra Florida

Det kom inte som en nyhet att utflykter till nationalparken Everglades är bland de mest populära när det gäller att boka rundtur i Florida. Vi ser nationalparken som södra Floridas enda måste-upplevelse. Det finns mycket att välja mellan, och bland rundturerna finns ganska många som erbjuder transport, vilket är uppskattat av alla som vill slippa den hektiska trafiken i Miami. Nedan presenteras några av de mest populära aktiviteterna kring Everglades – klicka och leta vidare, så hittar du din egen favorit!

Se Miami Beach från buss, båt, flyg eller på egen hand

I Miami Beach kan du hyra cykel, inlines eller rullskridskor, en Segway eller annat fordon. Här finns massor av rundturer med buss (oftast öppen dubbeldäckare) och båt. Även flygturer. Du kan ta bussen till områdets billigaste shoppingcenter eller tillbringa en kväll (och natt) i South Beach med att lära dig dansa salsa!

Åk med vattentaxi eller Jungle Queen, fiska och shoppa

Fort Lauderdale är en plats som karaktäriseras av vatten, praktiskt hela staden består av kanaler. Så här rekommenderar någon form av vattentransport, med klassiska Jungle Queen eller med en vattentaxi.
Härifrån avgår också utflykter till Everglades, anordnas turer för sportfiske – både djuphavsfiske och lugnare insjöfiske – och slutligen ett tips om oerhört populära Mai-Kai, en polynesisk middagsshow.
Och glöm inte att åka till Sawgrass Mills för bilig shopping!

Se massor av tips på aktiviteter i Fort Lauderdale!

Under, på och ovanför det underbara havet vid Key West 

Massor av vattenäventyr kring Key West. Snorkling, jetski, segling, parasailing och annat under, på och ovanför de underbara havsmiljöerna runt Key West. Kolla till exempel in “Dubbeldoppet”, snorkling vid två rev! Naturligtvis också aktiviteter som kretsar kring mat och dryck i denna partystad. Vi har medvetet försökt plocka bort alla endagsresor från fastlandet, ingen bör ens fundera på att göra Key West-resan på en dag.

Över 100 aktiviteter att välja mellan i Orlando

I Orlando, som ju är “världens största nöjesfält” finns minst 100 rundturer och aktiviteter. De är framförallt en blandning av av utflykter i och kring staden och tidsfördriv som passar hela familjen. Ofta är de senare aktiviteter som inte finns till samma förmånliga pris hos de lokala biljettförsäljarna. Jämför priser och och missa inte erbjudanden om rabatter på mat och dryck.

Populär vattenaktivitet: Manater med professionella instruktörer

Rätt årstid och rätt val av plats – då är denna aktivitet som gjord för en egen avdelning under rubriken boka rundtur i Florida. Populärt och ofta efterfrågat: simma med manater (manatees) och gör det tillsammans med professionella instruktörer i det område av Florida som specialiserat sig på seriösa aktiviteter med dessa hotade gigantiska, men ytterst vänliga (och nyfikna) varelser.

14 COMMENTS

Comments are closed.