Gratis middag i Florida – sju restauranger utmanar dig

3
1555

Gratis middag i Florida – chansen för dig som gillar mycket mat. Pizza, revben, tacos, hamburgare eller en kryddig soppa.
Kolla in topplistan med sju utmaningar!
På dessa restauranger slipper du betala notan – men det gäller att lämna tallriken tom!
Topplistan, som sammanställts av våra vänner på Only In Your State, är inte bara en matutmaning, den kan också fungera som inspiration till en utflykt.

Gratis middag
©TEAK NEIGHBORHOOD GRILL

Gratis middag – från tacos och soppa till hamburgare och “ribs” 

Ingen behöver gå hungrig i Florida. Här finns allt, för alla. Och på alla prisnivåer, från den riktigt billiga snabbmaten till fantasipriser på krogar med vita dukar.

Gratis middag, visst låter det spännande? Svaret kanske inte är lika tilltalande som det låter. Motprestationen är nämligen att äta upp allt på tallriken, och det kräver sin man (eller kvinna).

Redan här har ni som intelligenta läsare förstått att gratis middag har en hake. Portionen som ska ätas upp till sista brödsmulan är förstås långt ifrån normal. Men vi passar ändå på att dela med oss av denna tokiga topplista med sju restauranger.
Rolig läsning och listan ger ju både krog- och utflyktstips.

Poblano’s Mexican Grill & Bar

Restaurangen, som finns i Clearwater och Brandon, har denna utmaning: Ät 20 tacos på 40 minuter, “The 20 in 40 Taco Challenge”. Bordet får inte lämnas under utmaningen. Klara bedriften och slipp betala – och få en T-shirt. Det är inte alltid 20 tacos räcker för att vinna, vissa kvällar har kvälens mesta storätare stoppat i sig över 30 tacos.

Gratis middag
©TEAK NEIGHBORHOOD GRILL

Teak Neighborhood Grill

Restaurangen finns på två platser i Orlando: En ligger bara några kilometer rakt norr om Universal Resort, den andra i Maitland, norr om centrala Orlando.
Utmaningen här handlar om hamburgare, två stycken som tillsammans väger nästan ett kil. Med alla tänkbara tillbehör, inte bara brödet, också massor av ost, bacon samt en hel del annat “extra allt”.

Nitally’s Thai Mex Cuisine

Krogen ligger i St Petersburg och bjuder på notan om du tömmer en soppskål som är minst sagt kryddstark. Dessutom handlar det om 1,5 liter du ska sörpla i dig. Utmananingen ansågs först omöjlig och man vågade höja belöningen till den som lyckades till 1 500 dollar. Numera (efter många lyckade försök) nöjer man sig med att bjuda på maten och en betydligt lägre summa dollar som pris.

Solorzano Bros Pizza

Denna pizzeria i Sarasota serverar inte bara en pizza som möter en halv meter i diameter. Den är dessutom välfylld med bland annat hela vitlöksklyftor samt ska gästen också sätta i sig ett antal vitlöksbröd. Och allt detta på max en halvtimme.

Rock n Roll Ribs

Coral Springs (i Fort Lauderdales nordvästra hörn) ståtar med denna restaurang som inbjuder till grillfest. Närmare fem kilo grillade köttbitar, “ribs” och andra godsaker, ska ätas upp under en timme. Om utmanaren misslyckas kostar kalaset en bit över 60 dollar…

Eddie’s Bar & Grill

Ännu en hamburgerutmaning. Denna gång i Dunedin, norr om Clearwater Beach. Vikten på köttet är en bra bit över ett kilo och det ska ätas tillsammans med ett halvt kilo pommes frites. Precis som på flera av de andra restauranger får man, förutom en gratis middag, också en T-shirt och sitt namn på krogens vägg (plus i sociala medier, förstås).

Gratis middag
©STEAMIN/ONLY IN YOUR STATE

Steamin’

Jacksonville-restaurang vars utmaning kombinerar hamburgare, korv med bröd, kycklingvingar med över ett kilo pommes frites. Bilden ovan kanske inte ser så märkvärdig ut. Men lägg till en Banana Split och lite milkshake… Förutom gratis middag belönas den som lyckas med ett par hundra dollar i prispengar.

LÄS MER: Förbjudet duscha naken – och andra tokiga lagar

LÄS MER: Hotell och restauranger som får bästa betygen

3 COMMENTS

Comments are closed.