Home TIPS OM FORT LAUDERDALE

TIPS OM FORT LAUDERDALE

Tips om Fort Lauderdale – strandhotell, kanaler och lågprisshopping

Tips om Fort Lauderdale, allt om svenskfavoriten i sydöstra Florida. Massor av bra strandhotell och lågprisshopping på Sawgrass Mills.

Flera skäl att välja Fort Lauderdale som semesterbas i sydöstra Florida. Ett av dem är att lågprisshoppingen på Sawgrass Mills är i världsklass. Ett besök här ses av många svenskar som lika viktigt som Disney World i Orlando.

Bättre chans här än i Miami Beach att hitta budgetboende. Miami ligger inte längre bort än att man gör det som en trevlig dagsutflykt. Det är också nära till mysiga Hollywood Beach.

Både “Old Florida” och ett nytänkande

Fort Lauderdales strandområdet är en mix av stora strandhotell och äldre (mysigare) områden där det finns en hel del “Old Florida”. Staden är på rätt väg mot framtiden i form av kollektivtrafik och ses som en del av “det nya Florida”. Det har amerikanerna upptäckt. Staden har också blivit en svensksuccé tack vare direktflygen från Skandinavien.

Det finns en uppsjö av aktiviteter i Fort Lauderdale, från den obligatoriska turen på kanalerna till shopping och vildmark.