Home FAVORITHOTELL I ORLANDO

FAVORITHOTELL I ORLANDO

Favorithotell i Orlando – välj rätt bland 2 000

Favorithotell i Orlando bland 2 000 hotell – man kan bli förvirrad för mindre…
Hotellexperten Gunnar Hedqwist besöker Orlando regelbundet, därför högsta klass på vår sammanställning av de bästa hotellen i rätt områden i Orlando-området.

För att göra det enkelt, begränsa din sökning till tre områden:

LAKE BUENA VISTA – bästa hotellen nära Disney Worlds fyra nöjesparker och alla andra Disney-relaterade nöjen, vilket inkluderar Orlandos bästa nöjesområde Disney Springs (f d Downtown Disney).

INTERNATIONAL DRIVE – den långsträckta nöjesgatan som också är en hotellgata. Här har man bäst chans att få ett riktigt bra budgethotell i ett område där det också finns mycket aktiviteter. Gatan är nästan som ett eget nöjesfält med olika centrum kring vilka det finns många attraktioner. Inte svårt att hitta sitt favorithotell i Orlando här.

UNIVERSAL-HOTELL – utan tvekan det bästa valet om Universals parker är i fokus. På tre av hotellen får man de (nästan) oumbärliga expresspassen gratis. Sammanlagt åtta hotell just nu, vi räknar med att Universal inom kort har nio eller tio hotell. I särklass bäst är Royal Pacific, vårt, och många andras, favorithotell i Orlando.

Spartips ger kvalitet – gå inte i Disney-fällan!

Svenska läsare upptäcker allt oftare vårt speciella spartips som höjer nivån på vistelsen i Orlando och gör besöket i Universals båda nöjesparker ofantligt mycket bättre – och billigare!
Redan här kan vi avslöja att spartipset har ett direkt samband med Royal Pacific, det mest bokade hotellet i hela Florida.

Gå inte i Disney-fällan! Det betyder att du ska undvika hotellen inne på själva Disney World-området. Där får man betala alltför mycket för att Musse Pigg eller Kalle Anka finns i lobbyn…
Välj hellre något av de hotell vi rekommenderar och lägg dina semesterpengar på något annat.