Royal Pacific – Orlandos bästa hotell? Ja, om våra läsare får bestämma.
Utmärkt läge.
Fantastiska biljettfördeler: gratis expresspass till Universals parker.
Hög standard, trevlig atmosfär.

Passar både barnfamiljer och andra grupper och är faktiskt det mest bokade hotellet bland våra läsare. Inte bara i Orlando, också om man räknar hela Florida.

Royal Pacific Resort – det smarta valet bland Orlandos hotell

Florida.nu har nog aldrig tidigare ägnat ett enskilt hotell en egen sida. Universal’s Loews Royal Pacific Resort är undantaget. Det har ni som läsare bestämt. Intresset för detta hotell är så stort att det är dags ett ge det en utförligare presentation.

Ett hotell som bara passar alla Orlando-besökare. Alltså inte bara dem som har Universal som främsta fokus under besöket i centrala Florida.

Booking.com  

Royal Pacific håller ännu positionen som bäst av “de tre stora”

Universal hårdsatsar på hotell i Orlando. Det har vi ofta anledning att skriva om.
Jag minns när vi första gången skrev om de tre stora (och första) Universal-hotellen. Det fjärde, Cabana Bay Beach Resort, var då ännu på ritningsstadiet.
Sedan dess har Sapphire Falls Resort och Aventura Hotel tillkommit, och (när detta skrivs) har Universals “dubbel-hotell” ännu inte fått något namn.

Redan när Universal bara hade tre hotell framstod Royal Pacific som det i särklass bästa. Portofino Bay har en vacker fasad pch ett underbart poolområde , men i övrigt anser vi att detta hotell inte motsvarar förväntningarna. Hard Rock Hotel är snäppet bättre, även om ljudnivån är hög, men miljön tilltalar delar av den yngre generationen.

Royal Pacific har gångavstånd (eller taxibåt) till parkerna

Summering av fördelarna på Royal Pacific, anledningen till att hotellet är det mest bokade i hela Florida bland våra besökare:

  • Gratis expresspass. En eftertraktad bonus som i princip kan göra hotellvistelsen gratis. Läs mer nedan.
  • Utmärkt läge. Ett par hundra meter till entreerna till både Universal Studios och Islands of Adventure. D v s gångavstånd eller så tar man taxibåten som är gratis.
  • Nära City Walk, cirka 10 minuters promenad.
  • Lugn miljö och trevlig atmosfär. Ett storhotell, men man märker inte av att det finns cirka 1 000 rum.
  • Välordnat poolområde. Sandstränder och skuggiga miljöer i en Asien-inspirerad omgivning.
  • Flera restauranger samt underhållning och s k “character dining”.
   

Klicka dig till mer värdefull information om Universal:

Nya fakta om expresspassen, populärt spartips och Harry Potter-bonus

Sedan vi upptäckte den fantastiska möjligheten att “bo gratis” på Royal Pacific, vilket resulterade i en oerhört populär sida om detta spartips har vi haft anledning att svara på många frågor om bästa sättet att uppleva Universal. Detta har absolut bidragit till att allt fler svenskar väljer Royal Pacific. (Alternativet är ju att bo på budgethotell på International Drive och betala fullt – och ofta dyrt – pris för expresspassen.)

Via länkarna ovan finns också den glädjande nyheten att The Wizarding World of Harry Potter numera också ingår i dessa eftertraktade biljetter. Vi reder också ut en del missuppfattningar om expresspassen. All information online är tyvärr inte korrekt, vi strävar efter att ha egen, och uppdaterad, fakta.

PETER SUNESON

 
“rideways"
 
   

Booking.com