Aventura Hotel Universal – nytt storhotell i Orlando

2
1735

Aventura Hotel Universal – nöjesparkens sjätte storhotell i Orlando har öppnat.

Plats: intill nya vattenparken Volcano Bay och Sapphire Falls-hotellet.
Storlek: 16 våningar, 600 rum.

Aventura Hotel Universal
©VISIT ORLANDO

Aventura Hotel Universal – nr 6 av de 8, när kommer nr 9?

Inte heller Aventura Hotel Universal kommer att erbjuda de eftertraktade gratis expresspassen, enbart tidigare entré till parkerna ingår när man bokar här.
En uppenbar satsning på budgethotell från ägarnas sida.

Därför anser vi på Florida.nu att Royal Pacific fortfarande kommer att vara det självklara valet för dagarna i och kring Universals nöjesparker.

Det blir ju (som många svenska resenärer redan insett) nästan gratis eftersom expressbiljetterna (som är nödvändiga för att slippa köerna) kan kosta mer än själva grundbiljetten.

Bygger fler hotell vid f d Wet ‘n Wild-området

Universals ledningsgrupp har flera gånger poängterat att det finns utrymme för tusentals fler hotellrum i Orlando.
Man bygger för framtiden.

Vi väntade på att höra om hotell # 7. Istället blev det både # 7 och # 8 i form av Universal’s Endless Summer Resort som består av Surfside Inn and Suites och Dockside Inn and Suites. Hotellen har ersatt den klassiska vattenparken Wet ‘n Wild.

Det blir naturligtvis fler hotell vid den fjärde nöjesparken i Universals regi. Denna kommer att byggas nära International Drive.

Med åtta storhotell disponerar Universal Orlando Resort cirka 8 600 rum. Initierade bedömare menar att den siffran inom några år kommer att vara minst dubbelt så hög och säkerligen dröjer det inte länge innan vi får höra om hotell # 9.

Vad vi gillar med Aventura Hotel (av vad vi sett hittills) är närheten till Volcano Bay. Men det gäller att köpa rätt typ av biljett för att få tillgång till Orlandos nyaste vattenpark.

LÄS MER: Epic Universe blir Universals fjärde park i Orlando

LÄS MER: Hitta rätta bland 100-tals hotell i Orlando

2 COMMENTS

Comments are closed.