Hotell i Florida sänker priserna – spara minst 15 %

0
2193

Hotell i Florida sänker priserna. Betala aldrig fullt pris. Utnyttja istället rabatter på minst 15 procent.
Ibland går det t o m att spara uppemot en tredjedel av hotellpriset – få en billigare semester i Florida (eller på annan populär turistdestination i hela världen).

Hotell i Florida sänker priserna
©VISIT FLORIDA

Att spara på hotellpriset betyder extra mycket nu när hyrbilspriserna har chockhöjts, inte bara i Florida utan över hela världen.
Att döma av de rapporter vi får av svenskar som planerar att resa till Florida ser det dock ut som om att det går hitta flygpriser som är på normal nivå (om man är ute i god tid och tar sig tid att leta).

Att hotell i Florida sänker priserna i samband med kampanjer från vår hotellpartner Booking.com är givetvis ett resultat av att många turisthotell är angelägna om att nå normal beläggning och därför är beredda att erbjuda låga priser.

Spara när hotell i Florida sänker priserna

Rabatt på 15 procent erbjuds ofta. Vi sätter det som riktmärke för lägsta rabattnivån när hotell i Florida sänker priserna. Rabatten kan göra stor skillnad under en Florida-semester, oavsett om det gäller några enstaka hotellnätter eller ett par veckors semester.

Tänk också på att dessa kampanjer kan utnyttjas i hela världen – en jobbresa, en weekend i storstaden eller en vecka vid Medelhavet o s v.

  • Den aktuella kampanjen är tillgänglig på utvalda hotell/boenden och tillämpas på det ursprungliga priset för ett rum före skatter, administrationskostnader och extra avgifter.
  • Erbjudandet gäller för vistelser till den 30 september. I hela världen!

LÄS MER: Boka ditt Orlando-äventyr hemifrån

LÄS MER: Floridas bästa författare och böcker