Spara tredjedel av hotellpriset – få en billigare semester i Florida (eller på annan populär turistdestination i hela världen).
Utnyttja “Black Friday”-kampanjen och få 30 procent (eller mer!) i rabatt på hotell.
Detta förmånliga erbjudande är tidsbegränsat under ett par veckor i slutet av november.

Spara tredjedel av hotellpriset
©VISIT FLORIDA

Att spara tredjedel av hotellpriset betyder extra mycket nu när hyrbilspriserna har chockhöjts, inte bara i Florida utan över hela världen.
Att döma av de rapporter vi får av svenskar som planerar att resa till Florida ser det dock ut som om att det går hitta flygpriser som är på normal nivå (om man är ute i god tid och tar sig tid att leta).

“Black Friday”-kampanjen från vår hotellpartner Booking.com är givetvis ett resultat av att många turisthotell är angelägna om att nå normal beläggning och därför är beredda att erbjuda synnerligen låga priser.

Tidsbegränsat: Spara tredjedel av hotellpriset

Rabatter på 15 procent erbjuds alltid, medan “Black Friday” är tidsbegränsat till exakt 14 dagar med början den 18 november klockan nio på morgonen och avslutas samma tid den 1 december.

Minst 30 procents rabatt, d v s möjlighet att spara tredjedel av hotellpriset, gör stor skillnad under en Florida-semester oavsett om det gäller några enstaka hotellnätter eller ett par veckors semester.

Tänk också på att kampanjen kan utnyttjas i hela världen – en jobbresa, en weekend i storstaden eller en vecka vid Medelhavet o s v.

Dessutom känns detta plånboksvänliga erbjudande om att spara tredjedel av hotellpriset extra generöst eftersom det gäller bokningar ända fram till 30 juni 2022.

  • Rabatten är tillgänglig på utvalda hotell/boenden och tillämpas på det ursprungliga priset för ett rum före skatter, administrationskostnader och extra avgifter.
  • Boka mellan 18 november 2021 (från klockan 09.00, svensk tid) och 1 december 2021 (till klockan 09.00, svensk tid). Erbjudandet gäller för vistelser med utcheckningsdatum till och med 30 juni 2022.

LÄS MER: Boka ditt Orlando-äventyr hemifrån

LÄS MER: Floridas bästa författare och böcker

spara hotellen Florida
Booking.com