FLORIDA SHOPPING

FLORIDA SHOPPING

Tips om shoppingfynd i Florida: Handla billigt  – från kläder på outletcentrum till antikviteter på loppmarknader

Florida shopping – delstaten är ett paradis för dig som vill handla billigt.
Massor av outletcenter. Det är hit svenska besökare vallfärdar för att göra fynd bland märkesbutikerna.
Det finns också många andra platser för Florida shopping. Vi ger dig de bästa tipsen.
Dessutom grundläggande information om super markets, apotek, tobak och alkohol, loppmarknader – och lite till.

Jag är själv ett tydligt exempel. Efter mina resor fram och tillbaka över Atlanten de senaste åren kan jag idag konstatera att det mesta i garderoben kommer från Florida shopping.

Med tiden har jag lärt mig hitta rätt – snabbt. Parkerar nära favoritbutikerna, kollar vad som finns (och till vilket pris, för allt är inte superbilligt) och gör mina inköp.
I mitt fall är det framförallt fritidskläder, som shorts och sommarskjortor. Men det har blivit ett och annat “finplagg” också.

Florida shopping: Från skräp till antikviteter på loppmarknad

I materialet som presenteras bland våra tips om Florida shopping finns en hel sida om loppmarknader.
Den som söker udda varor, eller har näsa för vilken sorts amerikanskt “skräp” som kan vara värdefullt ska inte missa chansen. Här finns allt, t o m antikviteter.

Du kommer ganska snart att upptäcka att nästan allt är billigare i Florida. Det gäller såväl matvaror som allehanda teknikprylar.
Precis som i Sverige kostar det dock ganska mycket mer att matshoppa i närbutiker typ Seven Eleven, där man dock ofta hittar billiga tobaksvaror.

En samvetsfråga: Ska man betala tull?

Ärligt talat har jag aldrig haft anledning att gå till botten med eventuella tullrestriktioner när det gäller kläder. Så med risk för att uppmana till smuggling ger jag följande tips:
Klipp bort alla prislappar.
Packa kläderna i väskan som om de varit med på resan hela tiden.
Vill du av någon anledning spara kvittona, skicka dem i ett brev hem till Sverige.

Super markets i Florida, Publix, elektronik i florida

Super markets i Florida betyder oftast Publix

Super markets i Florida = Publix. Delstatens egen livsmedelskedja dominerar stort på flera plan.  Floridas egen super market är i särklass, även om det kommer allt fler intressanta konkurrenter. Här guidar vi också till apotek i...
Loppmarknader i Florida, Florida flea markets, Floridas Flohmärkte sind wahre Fundgruben

Loppmarknader i Florida – gör billiga fynd

Loppmarknader i Florida blir rena julafton för dig som tycker om att handla billigt. Du hittar loppmarknader överallt i Florida. Vi presenterar några som har fasta öppettider och som dessutom är väldigt bra. Loppmarknader i Florida: De bästa öppna året...
Sawgrass Mills, Sunrise, Fort Lauderdale

Sawgrass Mills – världens största outletcentrum

Sawgrass Mills i Fort Lauderdale känns nästan lika populärt som Orlandos nöjesparker. Ett shoppingcenter som alla svenska Florida-besökare känner till. Världens största outletcenter med över 350 märkesbutiker. Sawgrass Mills – ofantligt stort, kräver förberedelser inför besöket Hela namnet...
köpcenter i Florida, Shopping i Florida

Köpcenter i Florida kan ha flera hundra butiker

Ett köpcenter i Florida har alltid flera "anchor stores", som Sears, Macy's, Dillards, JC Penny och är stora inomhuscenter, en galleria eller shopping mall: Dessa har ofta ett par hundra affärer av olika kategorier, såväl små som stora lokaler. Vad...

Spara minst 15 % på hotell

Booking.com