Home TIPS OM RESAN TILL FLORIDA

TIPS OM RESAN TILL FLORIDA

Tips om resan till Florida, de
viktiga detaljerna inför semestern

Tips om resan till Florida, en Florida-guide som är genvägen till perfekt semester i ”The Sunshine State”.
Bra att veta, smått och gott. 
Praktiska detaljer, sådant som skiljer mellan Europa och USA. När är priserna billigast till Florida? Flyg, hotell, hyrbil. Information om ESTA, inresebestämmelser, visum till USA.

När du åker till USA, lämna Sverige bakom dig för en stund.
Förvänta dig inte att maten smakar som hemma, att ostmackan ser likadan ut eller att din favoritdrink blandas som du är van vid och – framför allt – förvänta dig inte att allt ska fungera som du är van vid.

Istället kan du förvänta dig en rad positiva nya upplevelser, en massa nya intryck, händelser och upplevelser. Något som är
stort och mäktigt, positivt och spännande.

Tips om resan till Florida: från dricks till visum

I avdelningen Tips om resan till Florida: flygplatser, försäkringar, taxi, valuta, kort eller kontanter, mat, dryck, dricks, bensin, helgdagar, solskyddsmedel, ESTA och visum samt en hel del annat. Dessutom: kontanter/kreditkort samt de viktiga reglerna/rutinerna för inresa i USA och vad man ska tänka på beträffande bokning av flyg, hotell och hyrbil.

LÄS MER: Florida-tips om hyrbilar, försäkring och betalvägar

Detta är en Florida-guide med små (men viktiga) detaljer. Vi har arbetat med detta sedan 2006 och med er hjälp har sajten blivit Sveriges största Florida-guide.

På flera sidor presenteras detaljerna som gör skillnad i Florida. Från prisläget på flyg, hotell och hyrbilar till information om dricksvatten, bensinpriser och helgdagar.

LÄS MER: Hotell-guiden, så får du mest (och bäst!) för pengarna

En sida handlar enbart om restaurangtips, en annan om hur du ska hantera kontanter och kreditkort samt ägnar vi en hel avdelning till frågor om inresebestämmelser.

Grunden till Tips om resan till Florida har lagts av Gunnar Hedqwist som är Florida.nu:s ägare och VD. Han har rest kors och tvärs över hela världen under hela sitt liv. Antalet flygresor, hyrbilar och hotellnätter går inte att räkna. Dessutom har Gunnar många års erfarenhet som hotellägare i Florida.