Nyheter Florida – snabbast via Facebook-sidan

2
2045

Nyheter Florida – du får dem ofta snabbast via Facebook-sidan Gilla Florida-Nu, som också speglar innehållet på sajten. Allt från aktiviteter till information om Orlando, Miami Beach, Clearwater Beach, Fort Myers Beach, Sarasota, Everglades och andra favoritområden.

Nyheter Florida, noticias de Florida, Florida Nachrichten, Florida news
©PIXABAY

Nyheter Florida också på en Facebook-sida

Nyheter Florida – dessa haglar tätt från delstaten och halvön. En stor stat (över 22 miljoner invånare) och den besöks av närmare 120 miljoner personer varje år.
Med enstaka undantag koncentrerar sig Florida.nu på turistrelaterade ämnen. Vi lägger till exempel stort fokus på vad som händer i Orlando som är det överlägset mest besökta området i Florida.

I takt med att medialandskapet förändrats lägger vi numera mycket mer tid på Facebook än vad vi gjorde bara för något år sedan.

Gilla Florida-Nu blandar vi eget material med poster från intressanta Florida-bloggar. De övriga tre Facebook-sidorna (på engelska, tyska och spanska) är lite “sömniga” för närvarande eftersom vi vill koncentrera oss på svensk information.

Nyheter Florida via Facebook hjälper också till att beskriva “Nya Florida” och “Nya Orlando” när USA:s gränser öppnas för turism efter Corona-krisen.

Facebook är den snabba nyhetsförmedlingen. Klicka på Facebook-posterna för att läsa om mer nyheter Florida!

Nyheter Florida vid orkanvarning

Det är endast i undantagsfall som vi rapporterar om allmänna nyheter. Till exempel håller vi koll på annalkande tropiska oväder under orkansäsongen, och ett par gånger har vi haft anledning att glömma turistidyllen Florida och istället bevaka kraftfulla och förödande orkaner. Framförallt för att leverera korrekt information till de turister som befinner sig i Florida.