Home AKTIVITETER FLORIDA

AKTIVITETER FLORIDA

Aktiviteter i Florida från delfinsim till sportfiske – boka via oss!

Aktiviteter i Florida – populära saker att göra för svenska besökare. Urvalet kommer från Florida.nu, Sveriges enda äkta guide om Florida, online sedan 2005 och alltid på plats i Florida.

Här bjuder vi på information om attraktioner för delfinsim, simma (eller bara kolla in) manatees, besöka en äkta drive in movie, åka airboats i Everglades, spela golf, sportfiske, events, fira nyår i Florida, cykla på bilfria leder och plocka apelsiner.

Tips om aktiviteter i Florida för dig som tröttnat på att ligga på stranden

Det finns hur mycket som helst att göra i Florida. Massor av aktiviteter – på eller nära stranden, i naturen (långt mer än bara Everglades).

Florida.nu har som princip att enbart skriva om sådant vi känner till. Platser eller attraktioner vi själva har besökt under flera decennier i Florida. Och det är en princip vi håller på till nästan hundra procent.

Vi vill dela med oss av denna erfarenhet till dig som planerar en resa eller som är mitt uppe i Florida-resan och har tröttnat på att bara ligga och vara lat på stranden.

Tack vare kontakten med tyskägda Get Your Guide ger vi dig också möjlighet att boka aktiviteter i Florida av alla slag.
Det kan vara så enkla saker som en flygplatstransfer, hyra en cykel för en eftermiddag eller en guidad rundvandring i en spännande stadsdel. Men också lite mer omfattande aktiviteter och rundturer. Exempelvis heldagsutflykter till Everglades, ett besök på Kennedy Space Center med transport från Orlando (mycket populärt!), sportfiske på olika nivåer, diverse rabattkort (smart sätt att spara semesterpengar) och ofantligt mycket mer.
Senast vi räknade fanns det 363 aktiviteter att välja mellan.
Många av våra läsare använder denna service på plats för aktiviteter i Florida. Enkelt att beställa och biljetten levereras oftast i form av en mobil voucher (e-biljett).