BOKA HOTELL I FLORIDA

BOKA HOTELL I FLORIDA

Boka hotell i Florida – välj
bland över 20 000 i elva områden

Boka hotell i Florida – det finns över 20 000, välj rätt! Tips om Orlando, Fort Lauderdale, Miami Beach, Key West, Everglades, Naples, Fortt Myers Beach, Sarasota, Clearwater Beach och fler platser.

Det kan (med all rätt) tyckas som att leta efter en nål i en höstack att boka hotell i Florida. Därför finns vi som rådgivare.
Bästa tipsen från en svensk expert och f d hotellägare i Florida. Det betyder prisvärt och bäst kvalitet.

Gunnar Hedqwist är inte bara VD och grundare av Florida.nu. Det var som hotellägare Gunnar startade denna onlinepublikation för svenska Florida-besökare. Alltså, vad Gunnar inte vet om att boka hotell i Florida är inte värt att veta.

Läs våra råd om att boka hotell i Florida, så går du inte vilse i hotelldjungeln och framförallt: Bo i områden som vi rekommenderar.

SÖK HOTELL PÅ EGEN HAND!

Boka hotell i Florida, genvägar till favoriterna:

Förmodligen den absolut bästa svenska sammanställningen av hotell i de elva områden besökare gillar mest presenteras här.
Det kan vi lova tack vare att känner till de flesta hotellen, oavsett om det handlar om ett jättehotell i Orlando eller ett litet bed & breakfast på en strand på västkusten.

St Augustine
Fort Lauderdale
Miami Beach
Florida Keys och Key West
Everglades
Naples
Fort Myers Beach
Sarasota
Clearwater Beach

Orlando, som är det område ni framförallt besöker, har naturligtvis särskilda sidor om International Drive, de bästa Disney-hotellen och den ständigt växande skaran av Universal-hotell med flagskeppet Royal Pacific (vårt mest bokade hotell i Florida).

Strandhotell och mest valuta för pengarna

SÖK SJÄLV – klicka på länken!

Enbart via vår hotellportal finns över 20 000 hotell i Florida att boka. Vill du se allt som erbjuds, klicka på Booking-länken.
Långt ifrån allt är bra, prisvärt eller har bra strandläge. Vår utgångspunkt i urvalet av hotell i Florida är mest valuta för pengarna och längs kusterna prioriterar vi strandhotell.
Däremot tre undantag:

  • Orlando, där närheten till favoritparken kan spela en stor roll vid val av område.
  • Key West, där gångavstånd till stadens centrum känns oerhört viktigt.
  • St Augustine, där närhet till Gamla stan rekommenderas.

Massor av hotellnätter under över 40 år i USA

I över 40 år har vi farit runt i Florida (samt i övriga USA). Vi har blivit många övernattningar och därför stor erfarenhet av att boka hotell i Florida.
Dessutom har vi ägt och drivit flera hotell i Florida, samt är fortfarande engagerade inom turistindustrin.
Alla denna kunskap sätter sina spår och vi vill dela med oss så att du får bästa möjliga semesterresa i Florida – lita på våra råd som presenteras på massor av sidor om att boka hotell i Florida.

  • VIKTIGT: Du betalar varken mer eller mindre genom att boka via Florida.nu. Det betyder att den provision som tillfaller oss tas från hotellförmedlaren, alltså inte från dig som kund. 

Rabatt, specialpris hotell Florida

Hittar du något du gillar – spara länken! Du hjälper oss då att fortsätta leverera Florida-information genom att boka via en hotellsida som har vår symbol på sidan. Hotellbranschen i Florida är i ständig förvandling och vi håller koll. Plus även tips om ett och annat hotell du absolut inte ska välja.

Förutom våra favoriter, tveka inte att använda hotellsidornas kartor för en egen sökning. Utnyttja också kampanjer med specialerbjudanden från vår hotellpartner. Inte minst hösten/vintern 2021-2022 förväntas många prisvänliga erbjudanden.

Nytt under senare år är att det i en del områden också erbjuds semesterhem, framförallt villor medan det som annonseras som lägenheter oftast är hotell-liknande “apartment hotels”.

Boka hotell i Key West

Boka hotell i Key West – gångavstånd till Duval Street

Boka hotell i Key West är en snårig djungel. Ta del av vårt personliga urval av de bästa hotellen. Här vill vi vara i närheten av Duval Street med promenadavstånd till alla nöjen. Exempel bland favoriterna:...
Spartips: Universals lyxhotell, Bo "gratis"

Spartips: Universals lyxhotell kan bli ett “gratisnöje”

Välj rätt hotell i Orlando – och ditt rum kan i princip bli gratis! Spartips: Universals lyxhotell – för dig som vill spara pengar. Att besöka Orlando kan bli dyrt. Men det finns genvägar. Florida.nu testade. Det fungerar! Spartips: Universals...
Universals hotell, Royal Pacific, Universal, Orlando

Universals hotell – bäst val nära parkerna i Orlando

Universals hotell i fokus – bo bäst och, med rätt val, få Universal-parkernas express gratis. Om vi skulle göra det riktigt enkelt så hade det räckt att presentera ett enda hotell här: Royal Pacific, som är...
Bästa hotellen vid Disney World

Bästa hotellen vid Disney World – gå till kvällsnöjet

Bästa hotellen vid Disney World är perfekt placerade på gångavstånd till Orlandos bästa kvällsnöje, Disney Springs. Betala inte extra för att Musse Pigg, eller någon annan Disney-figur, kanske hälsar dig välkommen på något av hotellen...
boka hotell Fort Lauderdale

Boka hotell i Fort Lauderdale – centralt vid stranden

Boka hotell i Fort Lauderdale – de är många och det finns allt från storhotell till mysiga motell i "Old Florida"-stil. Riktmärken bör vara antingen södra delen av den långa Fort Lauderdale-stranden eller mindre motell...
boka hotell Clearwater Beach, Hotel am wunderschönen Strand

Boka hotell i Clearwater Beach på underbar strand

Boka hotell i Clearwater Beach med hjälp av Gunnar Hedqwists personliga urval av de bästa hotellen. Här är allting nära stranden. Men alla hotell är inte bra – läs Gunnars varningslista! Populärast bland våra besökare för boende...
Breakfast at Florida hotels, Hotellfrukost, Desayuno Florida hotel, Frühstück in Hotels

Hotellfrukost Florida – bara kaffe eller en hel måltid

Hotellfrukost i Florida – kanske inte riktigt vad du hade väntat dig. Continental breakfast låter ju tjusigt, men är i verkligheten en ganska intetsägande upplevelse. Ta seden dit du kommer. Här förklarar vi vad du kan...
orlando hotell

Orlando hotell – vid nöjesparkerna eller på I-Drive

Orlando hotell – enkelt sett ett val mellan hotell vid nöjesparkerna eller på hotellområdet kring International Drive. Om Disneys parker är mest aktulla – bo på på något av de bästa hotellen vid Disney World intill...
boka hotell Fort Myers. Hotell i Fort Myers och Sanibel

Boka hotell i Fort Myers – på stranden och Sanibel

Boka hotell i Fort Myers, då gäller det i första hand stadens långa strand, Fort Myers Beach, och paradisön Sanibel. Bäst boende i Fort Myers finns nämligen inte i staden på fastlandet... ...utan på Fort Myers...
Fort Myers Beach, hyra hus florida

Hyra hus Florida: Populärt, men oftast ett dyrt nöje

Hyra hus Florida – en mycket vanlig fråga. Bästa tipsen får du här. Genvägarna till säker husbokning genom pålitlig förmedlare såväl som varningar för oseriösa husförmedlare. Hyra hus Florida: Boka säkert, bäst urval – och med prisgaranti Hyra hus Florida...

Spara minst 15 % på hotell

Booking.com