Boka hotell i Fort Lauderdale – centralt vid stranden

1
11307

Boka hotell i Fort Lauderdale – de är många och det finns allt från storhotell till mysiga motell i “Old Florida”-stil.
Riktmärken bör vara antingen södra delen av den långa Fort Lauderdale-stranden eller mindre motell längre norrut.

Det ska inte vara några problem att hitta prisvärt boende i Fort Lauderdale, här finns något som passar alla plånböcker. 

Fler storhotell i Fort Lauderdale – men mysiga små motell finns kvar

boka hotell Fort Lauderdale
©BOOKING.COM

Våra favorithotell Fort Lauderdale hittar du alltså utmed strandområdet.
Så egentligen finns bara en viktig regel när vi letar boende i Fort Lauderdale:
Strandläge.

Vid första anblicken av “nya” Fort Lauderdale är det lätt att få intrycket att storhotellen tagit över.
Så känner jag det ibland eftersom minnena från första besöket 1979 fortfarande är tydliga.
Men det är bara delvis sant. Den berömda turiststaden har lyckats bevara sin småskaliga miljö och det finns massor av små hotell.
Bland det viktigaste för att boka hotell i Fort Lauderdale är att inte gå i fällan att bli lurad av billiga erbjudanden alltför långt från stranden.

Längst ner på sidan tips till dig som ska ha Fort Lauderdale enbart som övernattning innan resan går vidare, eller inför hemresan. Du kanske då vill välja ett hotell i närheten av flygplatsen istället för i övriga gruppen av boende i Fort Lauderdale.

PETER SUNESON
GUNNAR HEDQWIST

Boka hotell i Fort Lauderdale – sök själv på hotellkartan!

Visserligen har vi ovanligt många hotell på denna sida. Men det finns ofantligt mycket mer.
Därför ger vi dig möjlighet att söka själv med ovanstående hotellkarta. Fyll i dina datum och leta framförallt efter kampanjer med specialpriser för boende i Fort Lauderdale.

Boka hotell Fort Lauderdale

Bahia Mar

Ett populärt hotell bland svenska besökare, det mest bokade hotellet i området. Utmärkt läge vid stranden. Bli inte lurad av att det ligger på ”fel” sida av gatan, det finns promenadbro till stranden. Granne med klassiska attraktionen Jungle Queen.

boka hotell Fort Lauderdale

Pier Sixty-Six

Hotellet reser sig närmast majestätiskt intill kanalen och bron över till stranden. En vidunderlig utsikt och kort promenad till stranden. Dessutom nära till Port Everglades, kryssningshamnen.

boka hotell Fort Lauderdale

Pelican Place

Gulligare hus får man leta efter! Man känner sig välkommen direkt. Ett fåtal lägenheter och mycket populärt, vilket gör att man ska vara ute i mycket god tid för att kunna semestra här.

boka hotell Fort Lauderdale

Royal Flamingo Villas

Ett villaområde med härliga gräsmattor och man väljer själv på vilken sida av kustvägen. Hotellet har privat strand, vilket inte är helt sant. Ingen strand i Florida är privat, men det känns så här eftersom villorna gränsar till stranden.

boka hotell Fort Lauderdale

Sunny Place

På strandsidan av kustvägen, knappt 100 meter från stranden ligger detta lilla paradis. En absolut favorit i det här området. Fullt utrustade i lägenheter av två olika storlekar: studio eller med ett sovrum.

Boka hotell Fort Lauderdale

Harbor Beach Mariott

Här bor man fantastiskt bra på stranden. En kort promenad ner till hamninloppet för att kolla in kryssningsfartygen. I början av stora Fort Lauderdale-stranden i ett område med flera fina hotell. Riktmärke: strax söder om Jungle Queen.

boka hotell Fort Lauderdale

Mariott´s Beach Place

Känns som något av det bästa valet man kan göra i Fort Lauderdale. Eget kök, egen balkong mitt i ett litet centrum med både Häegen-Dazs-glass och Hooters-hamburgare.

boka hotell Fort Lauderdale

Sun Tower

På norra delen av stranden. Enkelt, men populärt bland budgetresenärer.
Vi gillar att det är gratis parkering, en bristvara på många hotell längs stranden.

boka hotell Fort Lauderdale

Summerland Suites

Mysigt hotell med 22 rum. Fyra swimmingpooler tillsammans med övriga hotell i samma kvarter. Rejäla dubbelsängar i dubbelrummen, vilket innebär att man kan vara fyra om man betalar lite extra. I sviterna finns sovrum plus bäddsoffa i  vardagsrummet.

boka hotell Fort Lauderdale

Napoli Belmar Resort

Granne med Summerland Suites och ungefär samma standard, ungefär samma priser. Definitivt samma pooler. 25 rum. Studio och svit har kök, vilket saknas i dubbelrummet. Inte så stor prisskillnad att byta upp sig.

Boka hotell Fort Lauderdale

B Ocean Resort

En personlig favorit. Känt under sitt gamla namn, ”Yankee Clipper”,  eftersom byggnaden liknar ett fartyg. (Varför ändra?) Vi gillar strandläget i kombination med ett rejält poolområde där det går att hitta (ibland välbehövlig) skugga.

boka hotell Fort Lauderdale

Ebb Tide Resort

Mycket populärt tack vare strandläget, centralt placerat i Pompano Beach. Hotellet har många återvändande besökare som bokar en eller två veckor samma tid varje år.

boka hotell Fort Lauderdale

Shore Haven Resort Inn

Det krävs att man tar sig till Lauderdale by the Sea för att hitta ett gammaldags motell, som detta. Halvslitet, men bra strandläge. Trafiken kan möjligen upplevas som störande vid poolområdet.

boka hotell Fort Lauderdale

Bahama Beach Club

Ett lägenhets-/villa-boende som ligger 300 meter från stranden. Lugna villagator och bara sex lägenheter bäddar för en avkopplande semester.

boka hotell Fort Lauderdale

Birch Patio Motel

Exakt 40 meter längre söderut ligger nästa granne. 20 rum på hotellet, standardrummen med kaffebryggare, kylskåp och micro. De större rummen har kök. Tvättmöjligheter på hotellet.

DU BETALAR INGEN EXTRA BOKNINGSAVGIFT HOS FLORIDA.NU!

Rabatt, specialpris hotell FloridaHittar du något bland hotellspecialisten Gunnar Hedqwists tips så spara länken! Du hjälper oss att fortsätta ge uppdaterad Florida-information genom att boka via en hotellsida som har Florida.nu:s symbol på sidan.
Gunnar har ägt flera hotell i Florida. Kanske någon av Gunnars favoriter bli ditt val, eller sök hotell via erbjudanden från Booking.com.
Det kostar inget extra, samma låga pris när du använder våra hotell-länkar.

LÄS MER: Allt om att boka hotell i Florida, tips och varningar

boka hotell Fort Lauderdale

North Beach Hotel

Centralt i North Beach Village, granne med populära Aqua. Högre kvalitet än flera av de övriga i gruppen. Möjlighet att boka en stor svit där hela familjen får plats, för åtta personer eller en penthousesvit för fyra vuxna, och två barn.

boka hotell Fort Lauderdale

Aqua

Ett av de populäraste hotellen, i topp bland bokningarna i Fort Lauderdale. Ett mindre hotell ett kvarter från stranden, bakom de stora hotellkomplexen. Tyvärr rapporter från svenska gäster om dålig städning.

boka hotell Fort Lauderdale

The Reef

Ganska nytt, men redan populärt bland svenska resenärer som besöker Florida.nu. Ett några kvarter längre bakt i området. Studio med enkla kokmöjligheter för två gäster eller en “dubbelstudio “för fyra personer.

boka hotell Fort Lauderdale

Tara

3-stjärnigt vid en kanal. Trots att detta hotell ligger längst bak i området är det bara 300 meter till stranden. Till skillnad från vissa övriga hotell i gruppen har Tara 24-timmarsreception.

boka hotell Fort Lauderdale

Beach Gardens

Det här är hotellet där vi ser fram emot en grillkväll och tidiga morgnar på en av hotellets cyklar ner till havet.
Vi befinner oss en halv kilometer från stranden på detta trevliga hotell.

boka hotell Fort Lauderdale

Tropi Rock Resort

Fem minuters promenad från stranden, pool finns. Rum med mikrovågsugn och kylskåp. Nära till shopping och restauranger.

Bra flygplatshotell
i Fort Lauderdale

  • Här intill fyra bra val av flygplatshotell. Alla ligger nära Fort Lauderdale-Hollywood International Airport.

För dig som ska åka vidare nästa dag och vill sova en natt innan du sätter dig i bilen. Till exempel är det ju så mycket trevligare att se Florida i dagsljus.

(På grund av läget en bit från stranden kvalificerar dessa hotell egentligen inte under begreppet favorithotell Fort Lauderdale.)

boka hotell Fort Lauderdale

Holiday Inn
Express & Suites

Bara någon kilometer norr om flygplatsen. Som vanligt är Holiday Inn Express & Suites ett säkert val. Man vet att man får vad man betalat för. Bra läge nära I95.

boka hotell Fort Lauderdale

Lauderdale Airport
& Cruise Port Inn

Detta är gamla Comfort Inn som bytt namn. Bra läge, och vi gillar att det är gångavstånd till Outback Steakhouse.

boka hotell Fort Lauderdale

Holiday Inn
Dania Beach

Väldigt nära flygplatsen även om det ligger i strandstaden Dania Beach. Känns nytta och fräscht. Tre minuters bilväg söderut från flygplatsen.

boka hotell Fort Lauderdale

Ramada Airport
& Cruise Port

Ligger utmed I95 och det är mindre än 10 kilometer till flygplatsen. Transferservice finns. Sedvanlig Ramada-klass, ingen lyx.

Boka hotell i Fort Lauderdale – skriv och fråga!

  • Tveka inte att fråga! Florida.nu har mångårig erfarenhet av att förmedla hotell till svenska Florida-resenärer. Beträffande att boka hotell i Fort Lauderdale har vi mycket kunskap. Skriv till oss på info@florida.nu om du är det minsta tveksam – det gäller våra favoriter eller om du hittar något annat boende i Fort Lauderdale som känns bra via Bookings erbjudanden som du kan se här intill.

1 COMMENT

Comments are closed.