Semestertips om Florida-resan – din bästa inspiration!

Semestertips om Florida-resan är avdelningen som ska ge dig det där lilla extra under semesterplaneringen. Inspirationen till utflykter, information om alla stränderna, vädret och shoppingtips. Dessutom våra populära topplistor.

Semestertips om Florida-resan
©GETYOURGUIDE

Handla billigt på outlet, gör fynd på loppmarknader eller häpna över Floridas supermarkets

Outletshopping står mycket på svenska Florida-besökares måste-lista. Dessa finns överallt och även på andra plan erbjuder “solskensstaten” utmärkta shoppingmöjligheter.

Semestertips om Florida-resan med hundratals stränder för alla behov

Vad vore semestertips om Florida-resan utan en egen sektion om delstatens stränder? Du hittar dem längs i stort sett hela halvöns långa kuster. Allt från livliga stadsstränder till öde paradis och t o m nakenstränder. I Florida är det aldrig längre en en timme till närmaste strand!

Utflyktstipsen är ofta lite udda mål som vi hittat av en slump (eller felkörning)

Var inte rädd för att köra fel eller välja en annorlunda rutt istället för den tråkiga motorvägen. Det är så vi har hittat till många uflyktsmål. Visserligen finns kända platser med (några som känns obligatoriska bland semestertips om Florida-resan), men många är udda (och troligen okända även för bofasta invånare).

Vädret: “The Sunshine State” har både årstider och klimatzoner

Subtropiskt mer än tropiskt. På vintern svalare än vad många förväntar sig, åtminstone en bit norrut. På sommaren kan luftfuktigheten upplevas som besvärande trots att termometern bara visar 30 C.

Topplistorna är “kryddan” bland semestertips om Florida-resan

Vem älskar inte topplistor? Ta dock inte alla på för stort allvar. Men precis som allt annat i denna sektion med semestertips om Florida-resan är de inspiration till både utflykter och aktiviteter. En “krydda” bland det mer seriösa texterna.