TIPS OM SEA WORLD

TIPS OM SEA WORLD

Tips om Sea World, Discovery Cove, Aquatica, Sea Life

Tips om Sea World och dess övriga nöjen i Orlando.

Exklusiva och tropiska Discovery Cove där man kan simma med delfiner.
Vattenparken Aquatica, som ligger i samma område som ovanstående parker.

Sea Life, Sea Worlds “filial” vid I-Drive 360 på International Drive, intill landmärket Orlando Eye.

Sea World hamnar ofta i skuggan av Disney och Universal. Det är lätt att glömma bort att parken har mycket hög nivå på sina åk-attraktioner. Kanske har det att göra med att Sea World ingår i samma koncern som Busch Gardens i Tampa? Denna park anses ha de bästa berg och dal-banorna i Florida.

På senare tid har Sea Worlds attraktioner genomgått stora förändringar. Och mer är på gång. Till exempel spektakulära vattenäventyret Infinity Falls.

Sea World ligger lägre i pris än konkurrenterna och det finns många bra kombinationsbiljetter, framförallt om man bestämmer sig för att boka Discovery Cove.

Aquatica

Aquatica – närkontakt med delfiner i vattenpark

På avstånd är Taumata Racer det mest iögonenfallande på vattenparken Aquatica. Mest populärt är dock Dolphin Plunge där man kan få sällskap av lekfulla delfiner under vattenäventyret. Aquatica, som är Sea Worlds vattenpark och har havsmiljö...
Längdkrav för barnen

Kolla barnets längd – innan ni planerar parkbesöken!

Längdkrav för barnen för olika attraktioner hos Disney, Universal och Sea World i Orlando. Av säkerhetsskäl har alla attraktioner i Floridas nöjesparker längdrestriktioner. Så det kan vara bra att ta fram måttbandet innan ni planerar parkbesöken...

Spara minst 15 % på hotell

Booking.com