Simma med delfiner i Discovery Cove – ett eftertraktat drömäventyr i Orlando.
Nu kan du boka biljett till delfinsim via oss!
Bonus: Fri entré till en rad andra nöjen i Orlando-området.

Tack vare samarbetet med Official Ticket Center erbjuds möjligheten att boka biljett till delfinsim-biljetter på Discovery Cove, den exklusiva tropiska parken som ägs av Sea World.

Biljetter hit är svårbokade. Men tack vare att våra vänner på OTC vet alla genvägar kan vi erbjuda bokningshjälp. Allt fler svenskar har nämligen upptäckt att en biljett till Discovery Cove innebär gratis inträde till Sea World och Aquatica samt specialpris till Busch Gardens! 

Discovery Cove, som är en liten och exklusiv park, är Sea Worlds lillasyster i Orlando där man inte bara kan simma med delfiner – också många andra högklassiga vattenäventyr.

Florida, Orlando, Discovery Cove, Boka biljett till delfinsim
©GETTY IMAGES
Booking.com  

Simma med delfiner på Discovery Cove – heldagsnöje i Orlando

Under alla år med informationsarbete genom Florida.nu har det ställts många frågor om delfinsim. Därför har dessa attraktioner fått en egen avdelning: Simma med delfiner.

Discovery Cove, som är ett heldagsnöje, finns bland dem. Denna park fungerar inte som de övriga Orlando-parkerna beträffande biljettförsäljning, därför gäller lite andra rutiner här.
Det finns flera anledningar, bland annat:

  • Parken tar bara emot ett begränsat antal besökare varje dag.
  • Priset varierar mycket beroende på årstid och veckodag.
Discovery Cove
©DISCOVERY COVE

Simma med delfiner – ett av många exklusiva nöjen på Discovery Cove

Redan de mer normala parknöjen i Orlando är dyra. På Discovery Cove blir det mer än dubbla priset. (Lite billigare om någon familjemedlem väljer att avstå delfinsimmet.) Men man får mycket för pengarna.

Den exklusiva och exotiska parken intill Sea World är berömd för sina delfiner, och att man kan simma med dem.
Vad som dock lätt glöms bort att hela parken är ett enda stort vattenäventyr där man till exempel kan snorkla vid ett konstgjort korallrev.

Också lätt att glömma bort är att det är en all-inclusive park, så mat och dryck är gratis.

LÄS MER: Boka bästa biljetterna till Orlandos nöjesparker

Discovery Cove tar bara in ett begränsat antal gäster. Ingen trängsel, alla ska känna sig både hemma och vara säkra på att kunna delta i alla aktiviteter och testa allt inom parkområdet. Inga köer, ingen stress.

Plus massor av bonus:

  • Fritt inträde till Sea World valfri dag under vistelsen i Orlando.
  • Detsamma gäller vattenparken Aquatica.
  • Fritt inträde, eller nedsatt biljettpris, till Busch Gardens i Tampa.

Dessa biljettförmåner gäller i två veckor före eller efter besöket på Discovery Cove.

Biljetter till Discovery Cove kan ännu inte bokas online hos Official Ticket Center som med alla övriga Orlando-parker och andra nöjen i centrala Florida. Hur du gör beskrivs längre ner.

Om jag summerar vad en besökare får för pengarna inne i parken plus ovanstående bonus förstår jag varför allt fler svenskar som frågar oss om biljetter till Discovery Cove.
Dessutom har det visat sig att vår biljettpartner ibland lyckats få ner priset med otroliga 40 dollar!

Information om hur man bäst bokar biljetter till parken finns längre ner på denna sida.

PETER SUNESON

Discovery Cove
©DISCOVERY COVE
Kombinationsbiljett Discovery Cove
©DISCOVERYCOVE.COM

Så gör du för att boka biljett till delfinsim på Discovery Cove:

  • Bestäm datum för besöket.
  • Skriv hur många personer och deras namn, samt ålder på barnen.
  • Ange också vilken typ av biljetter, d v s vilka i gruppen som vill ha delfinpaketet.
  • Skicka ovanstående information till info@florida.nu så ordnar vi grundbeställningen hos Official Ticket Center som sedan tar över det praktiska.

Sedan vi startade denna service till våra svenska besökare har vi fått många beställningar till Discovery Cove och därefter rapporter om väldigt lyckade delfinäventyr på Discovery Cove.

   
 
“rideways"
 
   
Simma med delfiner Florida. Boka biljett till delfinsim
©ULF RYD

Florida.nu:s redaktör har testat ett ”Dolphin Swim Day Resort Package” på Discovery Cove, Sea Worlds populära park i Orlando. Inte bara närkontakt med delfiner, också en rad andra äventyr – och gratis mat!

VIKTIG INFORMATION: Tyvärr kan inte E-tickets beställas av svenskar och skickas till Sverige. Det är den svensk banksekretess som hindrar både Disney och Official Ticket Center att hjälpa dig med en registrering innan du kommer till Orlando. De tillåts inte göra den kontroll av namn och adress som anses nödvändig på grund av omfattande bedrägerier och fusk med biljetter. Mer om detta på sidan om E-tickets.

Booking.com