Orlando hotell – vid nöjesparkerna eller på I-Drive

12
3384

Orlando hotell – enkelt sett ett val mellan hotell vid nöjesparkerna eller på hotellområdet kring International Drive.

Om Disneys parker är mest aktulla – bo på på något av de bästa hotellen vid Disney World intill Disney Springs i Lake Buena Vista.

Är det Universals parker som lockar mest – välj bland parkens breda utbudet av hotell för alla plånböcker.

Budgethotell – då är bästa hotellområdet International Drive.

Använd hotellkartan för att söka själv!

orlando hotell
©BOOKING.COM

Sök själv Orlando hotell – se alla på denna karta

Det finns egentligen ingen anledning att leta Orlando hotell i något annat område än de vi beskriver.
Men vill du se allt som erbjuds, sök vidare med hjälp av hotellkartan. Där finns alla hotell, lägenheter, villor i alla områden – hundratals och många av dem med specialpriser om du bokar i god tid.

Vi får frågor om flygplatshotell. Här är det enkla svaret: Om man tvunget vill bo PÅ flygplatsen blir det Hyatt Recency. Sedan ligger det en grupp hotell 2-3 kilometer norr om flygplatsen. (Jag har själv bott på La Quinta, bra medelklass.)
Flygplatshotell är ett alternativ om man har alldeles speciella skäl att bo vid flygplatsen eftersom alla hotellen (utom Hyatt Regency) kräver någon form av transport.
Då kan man lika gärna ta sig till mer centralt belägna International Drive där utbudet är både större och bättre – och billigare.

DU BETALAR INGEN EXTRA BOKNINGSAVGIFT HOS FLORIDA.NU!

Rabatt, specialpris hotell FloridaGunnar Hedqwist bor nära Orlando och är ofta på besök för att hålla koll på nöjesparkerna. Han är hotellexpert och har ägt har ägt hotell i Florida. Gunnars favoriter eller hitta något själv – ditt val! Utbudet finns här på sidan.

Om du hittar något du gillar, spara länken för att hjälpa Florida-nu fortsätta publicera Florida-information. Boka på en hotellsida som har vår symbol. Det kostar inget extra, samma låga Booking-pris.

Skriv till oss, fråga!

  • Tveka inte att fråga! Florida.nu har mångårig erfarenhet av att förmedla hotell till svenska Florida-resenärer som planerar att besöka Orlando.
  • Skriv till oss på info@florida.nu om du är det minsta tveksam – det gäller våra favoriter eller om du hittar något annat som känns bra via Bookings erbjudanden som du kan se här intill.

LÄS MER: Allt om att boka hotell i Florida, tips och varningar

12 COMMENTS

Comments are closed.