Favorithotell Naples är ett svårt ämne. Svårt hitta prisvärt på rätt läge. Hotellspecialisten Gunnar Hedqwist, som ägt flera hotell i Florida gillar hög standard, och ser kvalitet – men gillar inte prisläget i Naples. Läs Gunnars tips eller sök hotell via specialerbjudanden från Booking.com.

Hittar du något du gillar – spara länken!
Rabatt, specialpris hotell FloridaDå hjälper du oss att fortsätta ge uppdaterad Florida-information genom att boka via en hotellsida som har vår symbol på sidan.
Det kostar nämligen inget extra, samma låga Booking-pris genom att använda våra hotell-länkar.

Favorithotell Naples, Florida
©BOOKING.COM
Booking.com  

Favorithotell Naples: Vi saknar prisvärda hotell med strandläge

Hotelltips för Naples, Florida, ett svårt ämne.
En dyr plats och det är ont om prisvärda hotell.

Visst är Naples härligt, allra helst de centrala delarna med 5th Avenue som utgångspunkt.
Vi tycker också att staden har en fin stadsbeach, även om vi hellre kör lite lägre norrut till Barefoot Beach eller någon av de andra fina naturområdena längs kusten.

LÄS MER: Så sparar du pengar på hyrbilen

Boendefrågan just här är alltså problematisk. Florida.nu har haft svårt att hitta hotell som är prismässigt intressanta och hänvisar ofta besökarna att åka till närbelägna Fort Myers Beach om sökningen gäller budgethotell på strandläge.

Listan på denna sida är därför ovanligt kort. Vid senaste genomgången av favorithotell Naples har vi lagt till ett antal hotell i området. Men precis som för övriga områden i Florida kan du genom till exempel Bookings kampanjer (se nedan) göra fynd.
Det är dock viktigt att i detta område poängtera Naples storlek. Du kan hitta ett till synes prisvärt hotell, men kolla adressen noga eftersom det kan vara långt till både centrum och stranden.

PETER SUNESON

Ramada Hotel Naples Florida

Ramada Naples

Enkelt hotell på ovanligt bra läge. Raka spåret ner till stranden eller en halvtimma norrut till underbara stranden Barefoot Beach. Ganska nära centrum.

Best Western Inn & Suites Hotel Naples Florida

Best Western

Även detta hotell har bra läge på Tamiami Trail och ok avstånd till centrum.
Strandnära och inte speciellt långt till Barefoot Beach.

Favorithotell Naples, Florida

Lemon Tree Inn

Av de få budgetalternativ som finns i Naples är detta ett fantastiskt val. Mysigt och centralt. Andra budgethotell håller inte samma kvalitet, och ligger inte stadsnära.

Favorithotell Naples, Florida

Ritz Carlton

Du vill ha ett lyxhotell – i så fall har du hamnat rätt. Läget är inte centralt, men närheten till Delnor Wiggins State park (och Clam Pass Park) kompenserar.

Quality Inn Hotel Naples Florida

Quality Inn

En enkel övernattning, kanske för att testa en av golfbanorna. Då kan detta passa bra i Golden Gate-området.

Favorithotell Naples, Florida

Hilton Naples

Hilton är 100 gånger av 100 ett helsäkert val. Också här. Hotellet ligger i härlig miljö i norra delen av Naples-området. Bara en kilometer till stranden.

La Quinta Inn Hotel Naples Florida

La Quinta

Bästa motorvägshotellet till bra pris. Passar för dig som vill korsa Everglades efter att ha landat på östkusten.

Holiday Inn Express Hotel Naples Florida

Holiday Inn Express

Holiday Inn Express är alltid ett säkert kort och hotellet ligger i rätt område, nära shopping och aktiviteter. Bra restaurangkedjor finns i kvarteret.

Hyatt House Hotel Naples, Florida

Hyatt House

Vi känner inte till detta hotell. Men vill ge dig ett alternativ mycket nära både Tim City och Fifth Avenue.

   
 
“rideways"
 

Skriv till oss, fråga!

  • Tveka inte att fråga! Florida.nu har mångårig erfarenhet av att förmedla hotell till svenska Florida-resenärer.
  • Skriv till oss på info@florida.nu om du är det minsta tveksam – det gäller våra hotellfavoriter eller om du hittar något annat som känns bra via Bookings erbjudanden som du kan se här intill.
   

För bilder på denna (och övriga hotellsidor hos Florida.nu) gäller i första hand ©BOOKING.COM (som är den hotellportal vi valt att arbeta med). I övriga fall är bilderna från hotellets egen hemsida.

Booking.com