Hotellfrukost Florida – bara kaffe eller en hel måltid

0
4524

Hotellfrukost i Florida – kanske inte riktigt vad du hade väntat dig. Continental breakfast låter ju tjusigt, men är i verkligheten en ganska intetsägande upplevelse.
Ta seden dit du kommer.
Här förklarar vi vad du kan förvänta dig till frukost på hotellet i Florida.

Hotellfrukost i Florida – mycket sällan del av rumspriset

Det är ganska ofta vi får frågor om hotellfrukost på hotell i Florida. Lika ofta blir svaret att man inte ska förvänta sig att det är som i Europa eller i Sverige, där en rejäl frukostbuffé ofta ingår i rumspriset.
Däremot kan man räkna med frukost “modell USA”, d v s allt från fritt kaffe och tilltugg mer eller mindre på stående fot till rejäl frukostbuffé eller att man beställer från matsedeln.

Breakfast at Florida hotels, Hotellfrukost, Desayuno Florida hotel, Frühstück in Hotels
©PIXABAY

Hotellfrukost i Florida – de vanligaste varianterna:

Nedanstående sammanställning bygger på ett svar som vi skickat till en av våra läsare. (I detta svar hade vi också anledning att påpeka att det är ofta svårt att avgöra från hotellbeskrivningen vilken typ av frukost som erbjuds.)
Här är de vanligaste typerna av hotellfrukost i Florida:

1. Continental breakfast – denna frukost består i bästa fall av flingor och mjölk, yougurt, bröd och smör, någon form av bröd och kanske frukt. Kan ingå på en del “billiga” kedjor.
2. Hot breakfast – samma som ovan men med tillägg av någon form av potatis, äggröra, små korvar, bacon och eventuellt kan man tillaga sin egen våffla/pannkaka. Detta erbjuds ofta på de bättre hotellkedjorna.
3. Breakfast buffe – full frukost, ibland rejält tilltagen. Sällan att en sådan ingår i rumspriset. Priset kan variera från $15.00 och upp.
4. Menu breakfast – här får du beställa från en meny och betala därefter.

Frühstück in Hotels, Hotellfrukost, Desayuno Florida hotel, Breakfast at Florida hotels
©PIXABAY

Kommentar: Continental breakfast kan man överleva på tills man hittar en riktig frukostrestaurang.
Hot breakfast är ofta bra och den bör en normal person klara sig på fram till lunch. Dock kan kvaliteten och mängden variera från kedja till kedja. Fråga vad som ingår i frukosten innan ni bestämmer er.

GUNNAR HEDQWIST

LÄS MER: Hitta hotell i Florida för halva priset

info-paket, Gunnar Hedqwist, Florida.nu, svensk Florida-guide. Före resan till florida,
©MONICA HEDQWIST
  • Gunnar Hedqwist är Florida.nu:s ägare och VD. Han har rest kors och tvärs över hela världen under hela sitt liv. Antalet flygresor, hyrbilar och hotellnätter går inte att räkna. Dessutom har Gunnar många års erfarenhet som hotellägare i Florida.