Fyndpriser i Florida – ge oss dina tips!

0
2325

Fyndpriser i Florida är något du inte hittar enbart på något av delstatens många outletcenter.
Vi har några andra favoriter – mindre affärer och andra stälen där det är minst lika billigt för resenärer som är ute efter fyndpriser.

Ge oss dina tips på fyndpriser i Florida.
Berätta var, när och hur du handlat billigt i Florida.
Skriv några rader till info@florida.nu

Fyndpriser i Florida
©PIXABAY

Fyndpriser i Florida på oväntade ställen

Det är naturligt att söka sig till ett outletcenter för att hitta fyndpriser i Florida. Det går ju lätt att spendera en dag (minst) på flera av dem.
Vår erfarenhet är dock att allt inte är billigt på dessa ställen utan vi har istället ett par andra favoriter att tipsa om.
Dessutom lite råd om om oväntade ställen där en europeisk besökare kan handla billiga varor som kanske inte är lika populära bland amerikaner.

Marshalls är en kedja som finns över hela USA, över 1 000 stycken. Min absoluta favoritbutik. Mitt bland varor som är normalt prissatta hittar jag udda märkeskläder som är så billiga att det känns som om det är gratis.

T.J. Maxx är var många lokala invånare hittar sina fyndpriser i Florida. Prisläget påminner om Marshalls.

Båda ovanstående kedjor har samma ägare som Home Goods. Jag nämner inte denna butik tack vare priset, mer för den som vill botanisera bland köksvaror som är typiskt amerikanska och som kan ge ditt kök lite USA- eller Florida-känsla.

Fyndpriser i Florida i garage och trädgårdar

Ge dig in i ett villaområde strax före en helg och du ser garanterat skyltar om annonserar om “garage sale”. Åk dit tidigt och även om du inte handlar lovar jag att det blir ett trevligt besök att blanda sig med alla andra som söker fynd som är utspridda i garaget och i trädgården.

Inom samma ämne får vi inte glömma bort de rena second hand-butikerna “thrift shops”, där Goodwill är ett bra exempel. Best Things Florida har en ganska utförlig lista över sina favoriter beträffande second hand om man vill hitta fyndpriser i Florida.

Tips oss om fyndpriser i Florida

Du har säkert gjort något fynd. Berätta var i Florida, vad du köpte eller någon annan relevant information. Det är naturligtvis helt ok att skriva om fynd som gjorts på outlets också. Skriv till info@florida.nu

LÄS MER: Tips och adresser till 17 outlet-center i Florida

LÄS MER: Hitta loppmarknader – från skräp till antikt