Coco Key Water Resort – bo i vattenparken!

3
2360

Coco Key Water Resort – för den som vill ha ett vattennöje på nära håll är valet givet.
Ett bra budgethotell på International Drive i Orlando som har en egen vattenpark.

Hotellet, som ligger nära Universals parker, har funnits bland våra Orlando-favoriter i många år.

Coco Key Water Resort
©COCO KEY WATER RESORT

Coco Key Water Resort är ett bra familjehotell

Nu ska ingen inbilla sig att vattenparken här kan mäta sig med de övriga vattenparkerna som får en extra grundlig presentation.
Men konceptet är så intressant att Coco Key Water Resort tar en plats bland de sex vattenparker vi valt att skriva extra mycket om.

Ett perfekt familjehotell, speciellt om barnen gillar vattenlekar mellan parkbesöken.

Läget är utmärkt på en nöjesintensiv del av International Drive.
Universals parker ligger endast ett par kilometer bort (på andra sidan motorvägen) och både Magical Midway och Funspot America ligger i närheten. Dessutom är hotellet beläget i samma del av Orlando som den norra varianten av lågprisparadiset Premium Outlets.

På bekvämt gångavstånd också en rad bra familjerestauranger. Exempel: Ihop, TGI Fridays; Perkins, Chili’s Grill & Bar, Pizza Hut.

Som riktmärke söderut väldeliga The Wheel som riktmärke för det nya I-Drive 360-komplexet och dit ner kan man faktiskt promenera på 15 raska minuter.

Coco Key Water Resort är ett 3-stjärnigt hotell med 400 rum och beskrivs så här av hotellexperten Gunnar Hedqwist på sidan om våra favorithotell på International Drive:
“Familjevänligt och en dröm för barnen med en egen vattenpark på hotellområdet. Rummen ar OK men kanske inte av Hilton-standard.”

Själva vattenparken, som är 6 000 kvadratmeter, har tre pooler och 14 rutschbanor plus en rad andra vattenaktiviteter. Dessutom andra “barnsliga” nöjen.

PETER SUNESON
GUNNAR HEDQWIST

LÄS MER: Massor av vattenparker i Orlando

LÄS MER: Så sparar du pengar på hyrbilen

Coco Key Water Resort
©BOOKING.COM

3 COMMENTS

Comments are closed.