Enkelt hitta hyrbilen på flygplatserna i Florida – den tiden är förbi när man tvingades till långa bussturer ut på industriområden för att hämta hyrbilen.

De firmor som hyrbilsportalen Rentalcars arbetar med finns på själva flygplatsen – en kort promenad eller några minuter med flygplatståg eller buss till ett hyrbilscenter strax intill terminalerna.

Guide för att enkelt hitta till hyrbilen på flygplatserna i Florida: Miami, Fort Lauderdale, Orlando, Tampa och Fort Myers.

Enkelt hitta hyrbilen på flygplatserna
©MIAMI AIRPORT

Hitta till hyrbilen i Miami

Mitt på Miami International Airport ligger supermoderna MIA Rental Car Center. För att hitta till hyrbilen i Miami kan man praktiskt taget gå i sömnen…
Det är mycket enkelt att ta sig dit. Följ skyltarna till “car rental” och ni kommer till det automatiska tåget, “MIA Mover”, som gratis och på ett par minuter tar er till den stora anläggningen där alla biluthyrare finns under samma tak. Hyrbilarna står parkerade i direkt anslutning till företagens servicediskar.

Vid återlämnandet av hyrbilen, följ skyltarna till “rental car return” och därefter till den önskade firman.

  • Adress till Rental Car Center i Miami: 3900 NW 27 Street, Miami, FL 33142.

Hitta till hyrbilen i Fort Lauderdale

The Rental Car Center på Fort Lauderdale-Hollywood International Airport ligger granne med Terminal 1. Endast passagerare som anländer till denna terminal har gångavstånd direkt till hyrbilarna. Från de övriga terminalerna, 2, 3 och 4, går det bussar. Trots att avståndet är kort är det bästa lösningen, det tar bara några få minuter.

När du ska lämna tillbaka bilen följ skyltarna till Rental Car Center, första byggnaden på vänster sida så fort du kommit in på själva flygplatsområdet.

  • Adress till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport: 100 Terminal Drive, Fort Lauderdale, FL 33315

Hitta till hyrbilen på Orlando International Airport

Orlando International Airport har en A- respektive B-sida, men inget som komplicerar upphämtningen. Hyrbilsföretagen har kontor i direkt anslutning till bagagebanden på bottenplanet på båda sidorna. När pappersarbetet är avklarat är det bara att korsa en väg till parkeringsgaraget där ny personal ser till att du får din hyrbil.

Vid återlämnandet följ skyltarna till ”car rental return”.

  • Adress till Orlando International Airport: One Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, Florida 32827

LÄS MER: 12 bilutflykter till Floridas natur, presenterade med video

Hitta till hyrbilen på Tampa International Airport

Tampa International Airport har sedan 2018 ett nytt Car Rental Center. Det betyder att man tar ett snabbtåg (5 minuter) till hyrbilsfirman och där väntar också den bokade hyrbilen. Car Rental Center finns i samma lokaler som ett nytt parkeringshus.

Vid återlämnandet är det bara att följa skyltarna till ”rental car return”.

  • Adress till Tampa International Airport: 4100 George J. Bean Parkway, Tampa, FL 33607

Hitta till hyrbilen på Fort Myers International Airport

Southwest Florida Regional Airport (RSW) är en förhållandevis liten flygplats. Hyrbilskontoren ligger inne i terminalen. Hyrbilarna finns i parkeringsgaraget strax intill. Hyrbilen återlämnas på bottenplanet i samma garage.

      • Adress till RSW: 11000 Terminal Access Road, Fort Myers, Florida 33913

LÄS MER: Vilken hyrbil rymmer alla våra väskor?

OBS att ovanstående information om att enkelt hitta hyrbilen på flygplatserna gäller enbart de väletablerade hyrbilsfirmor som bokas via Rentalcars. Väljer du en annan leverantör kan det innebära transport med buss till ett industriområde utanför själva flygplatsen.

  • Hundratals speciellt utvalda aktiviteter i Florida – utflykter, vattensporter, nattliv, biljetter – boka här!
  • Klicka på en aktivitet och sök vidare. Tips: Lägg till önskat datum.
Booking.com

KLICKA på ”Visa fler artiklar” för att se alla favoriter i Florida – era och våra val just nu.

Booking.com