Boka hotell i Everglades – i både öster och väster

1
3243

Boka hotell i Everglades – öster eller väster om nationalparken. Eller i en indianhydda!
I öster handlar boende i Everglades framförallt om tvillingstäderna Homestead och Florida City. I väster om trakterna kring Everglades City.

Boka hotell i Everglades: Övernatta i en äkta indianhydda

Bästa hotellen kring Everglades. En sammanställning för dig som vill uppleva naturen i nationalparken och dess omgivningar, åka airboat (“träskbåt”), se alligatorer på nära håll, besöka en indianby o s v.

Bara de som har Everglades på kort avstånd hinner med ett rejält besök i parken. Vi andra som har längre att köra väljer att ta en övernattning i området, till exempel under en resa till Key West.

Därför tar vi här en liten titt på vilka bra övernattningsmöjligheter det finns i närheten av nationalparken för dig som vill boka hotell i Everglades.

Boka hotell i Everglades
©BOOKING.COM

Boka hotell i Everglades med hjälp av våra hotellkartor

För dig som inte har Miami-området eller sydvästra Florida som bas – och kan göra en dagsutflykt – kommer här några tips på övernattning nära den berömda parken.
Det gäller både västra och östra sidan, d v s områdena Homestead/Florida City och Everglades City.

Tvillingstäderna Homestead och Florida City är det självklara valet för övernattning om du är inriktad på östra kusten eller är på väg till Key West. Där bör man nämligen ta övernattningspaus för att få en fräsch start på färden över broarna.

Ett bonustips för Key West-resenären:
Håll ögonen öppna strax söder om Florida City. Visserligen en liten omväg att köra Card Sound Road, men värt de extra 15-20 minuterna.

På västra sidan: Om man inte väljer att bo på lyxiga Marco Island föredrar vi Everglades City – eller bo i en indianhydda! Det senare är riktigt spännande – missa inte att kolla längre ner på denna sida.

PETER SUNESON

Hotellkartorna ger dig mer än enbart våra favoriter i Everglades-området. En karta täcker Homestead/Florida City medan den kartan visar aktuella hotell på västra sidan av Everglades, området kring Everglades City, som skadades svårt under orkanen Irma.

Boka hotell i Everglades

Miccosukee
Resort & Gaming

Mitt val nästa gång jag ska besöka området.
Miccosukee-indianernas eget kasino och hotell på bästa läge bara 20 minuter från Everglades-entrén i Shark Valley.

Boka hotell i Everglades

Hampton Inn and Suites

Granne med Marriott-hotell (läs till höger) och det bästa alternativet om det är fullbokat på det förra eller om prisläget känns bättre.

Boka hotell i Everglades

Ivey House

Ett mycket fräsch hotell med centralt läge i Everglades City. Vi gillar närheten till City Seafood.
Prisläge: Cirka 160 USD/natt.

Boka hotell i Everglades

Holiday Inn Express
Hotels & Suites

Bra läge i Kendall som är en del av södra Miami, inte långt från flygplatsen och cirka 40 minuter till Shark Valley. Dessutom nära till Everglades huvudentré väster om Homestead.

Boka hotell i Everglades

Courtyard by Marriott

Bästa hotellet i området och mycket prisvärt.
Ligger alldeles intill Florida Turnpike.

Boka hotell i Everglades

Best Western Gateway
to The Keys

Vid senaste besöket kändes Best Western Gateway to The Keys fräscht trots att det är lite slitet. Priset avgjorde den gången. Bonuspoäng för gångavstånd till Florida Keys Outlet Center.

Boka hotell i Everglades

Everglades City Motel

20 rum på enkelt hotell vid infarten. Inte mer lyx än micro, kylskåp och kaffebryggare. Räkna med cirka 150 USD/natt.

Boka hotell i Everglades

Everglades
Chickee Cottages

Äkta indianbostäder som marknadsförs som “träskstugor”. Detta känns riktigt spännande, så genuint det någonsin kan bli. Det finns bara två stugor att hyra i Ochopee, så räkna med att boka långt i förväg. Men vi har faktiskt haft svenska besökare som lyckats boka. Jag behöver väl knappast tillägga att naturupplevelserna är närmast oändliga. Prisläge: Räkna med 150-200 USD/natt.

DU BETALAR INGEN EXTRA BOKNINGSAVGIFT HOS FLORIDA.NU!

Rabatt, specialpris hotell FloridaGunnar Hedqwist har ägt flera hotell i Florida. Låt någon av hans favoriter bli ditt hotell, eller sök via specialerbjudanden. Hittar du något du gillar – spara länken! Du hjälper oss fortsätta skriva Florida-information genom att boka via en hotellsida som har vår symbol på sidan.
Det kostar inget extra, samma låga pris genom att använda våra hotell-länkar.

Boka hotell i Everglades – skriv till oss, fråga!

  • Tveka inte att fråga! Florida.nu har mångårig erfarenhet av att förmedla hotell till svenska Florida-resenärer. Boka hotell i Everglades kan vi ge tips om, det är ett lite snårigt (!) område.
  • Skriv till oss på info@florida.nu om du är det minsta tveksam – det gäller våra favoriter eller om du hittar något annat boende i Everglades som känns bra via Bookings erbjudanden som du kan se här intill.

LÄS MER: Allt om att boka hotell i Florida, tips och varningar

LÄS MER: Se skillnad på krokodil och alligator

1 COMMENT

Comments are closed.