Restaurangtips Anna Maria Island: Mr Bones BBQ!

1
2417

Restaurangtips Anna Maria Island – då är det två personliga favoriter som sticker ut: Mr Bones BBQ och The Sandbar.

Hos Mr Bones kommer ni att förstå vad “don’t even ask” betyder… 

Restaurangtips Anna Maria Island, Mr Bones
©MRBONESBBQ.COM
Restaurangtips Anna Maria Island, Mr Bones
©MRBONESBBQ.COM

Restaurangtips Anna Maria Island: Från revben till färskt från havet

Star Fish Company sitter man utomhus – ofta i sällskap med pelikaner – och äter färsk fisk direkt från havet på en papptallrik som kommer från köket som ligger i direkt anslutning till fiskaffären.

Rakt över gatan, norr om Cortez Road, ligger Seafood Shack, en större restaurang där man har en fin utsikt över vattnet ut mot Anna Maria Island.

…och lika obligatoriskt är The Sandbar på norra delen av ön

Ännu en storfavorit som inte ska missas och som dessutom är läsarnas favorit:
The Sandbar Restaurant, längst upp i norr på Anna Maria Island. Redan vid entrén kommer ni att förstå varför vi gillar stället. Det är inten slimp att det är denna restaurang som oftast nämns av svenskar som besökt Anna Maria Island.

Det finns ingen anledning att utforska själva Bradenton. Åtminstone har inte jag hittat något speciellt där. Däremot finns ett lite udda utflyktsmål strax öster om motorvägen:
Linger Lodge Restaurant, som är en mycket udda restaurang (och campingplats) i härlig Florida-natur.

Nära till bästa shoppingen 

Trots att det känns ganska långt in till fastlandet (Bradenton) från Anna Maria Island har vi förvånansvärt nära till underbara Premium Outlets i Ellenton. Detta shoppingcentrum ligger nästan rakt österut, därför bara cirka 30 minuters bilresa. Passa på att besöka eftersom vi anser att det håller mycket hög klass, troligen bästa outletshoppingen på hela västkusten!

Denna outlet har precis samma utbud som de mer berömda i Orlando. Långt över hundra butiker. Lätt att hitta. Ligger intill motorvägen I 75.

LÄS MER: Fish shacks i Sarasota-området

1 COMMENT

Comments are closed.