Filmdelfinen Winter blir tema på strandhotell

2
1203

Filmdelfinen Winter namnger strandhotell i Clearwater Beach – Winter the Dolphin’s Beach Club Hotel!
Hotellägarna får draghjälp av Clearwater Marine Aquariums filmhjälte, delfinen Winter.
“Winter-hotellet” ska öppna under 2020 på utmärkt strandläge en kort promenad från Pier 60 vid stranden som flera år i rad utsetts till den mest populära i hela USA.

©VISIT FLORIDA

Filmdelfinen Winter
©SEEWINTER.COM

Populära filmdelfinen Winter har avlidit

Delfinen Winter, vars öde har fängslats miljoner personer över hela världen, har avlidit.

Den 11 november visade filmdelfinen Winter tecken på sjukdom och trots hela det medicinska teamets engagemang kunde hennes liv inte räddas.
Dagen därpå höll akvariet stängt och man planerade samtidigt för någon form av minnesceremoni.

Filmdelfinen Winter präglar eko-vänligt hotell

Filmdelfinen Winter lärde vi känna i succefilmen “Dolphin Tale” 2011 och några år senare kom en uppföljare, “Dolphin Tale 2”.
Den sanna berättelsen om delfinen som blivit av med sin stjärtfena och räddas av en ung pojke och så småningom får en protes och kan simma igen är en söt historia som fängslat en hel värld.

Filmdelfinen Winter spelar faktiskt huvudrollen.
Detta är verkligen på riktigt.

Winter blev en stor förändring för akvariet i Clearwater Beach. Plötsligt hade attraktionen ett affischnamn i form av en udda Hollywood-kändis!

Sedan många år har Quality Hotel funnits med bland våra favorithotell i Clearwater Beach, och det gör det faktiskt fortfarande trots de pågående förändringarna.

Meningen var att hotellet skulle rivas. Men Choice Hotels och Ascend Hotel Collection såg möjligheter till en renovering genom att ta till vara, återvinna helt enkelt, stora delar av byggnaden.
Ett miljötänk som bland annat resulterar i att gamla dörrar blir som nya, och så vidare.

Provision till filmdelfinen Winter och hennes vänner

Kopplingen till den marina världen innebär också att bygger eko-vänligt med bland annat stor hänsyn tagen till att belysninger inte ska kunna förvirra havssköldpaddor samt (i tidens anda) inga engångsprodukter av plast tillåts.

Filmdelfinen Winter, vars medverkan vi tror betyder att folk kommer att prata om “The Winter hotel” istället för om Winter the Dolphin’s Beach Club Hotel, och hennes simande vänner får del av hotellsatsningen.
Clearwater Marine Aquarium, som ligger en kort sträcka rakt öster om välkända Pier 60, får nämligen provision av intäkterna från varje hotellbokning.

Marint liv, inklusive filmdelfinen Winter, blir förstås temat på hela hotellet och dess omgivningar.

LÄS MER: Strandhotell i Clearwater Beach där du bor bäst

LÄS MER: Här kan du simma med delfiner i Florida

2 COMMENTS

Comments are closed.