Spara tid och pengar i Orlando:
Slipp betala den lokala skatten.
Slipp extra administrationsavgifter.
Slipp onödiga köer.

Billigaste biljetterna till Orlandos nöjen finns hos Official Ticket Center, förklarar vi för Matthias som ställt en del frågor inför Florida-resan.

Booking.com  

Slipp köer, få bäst pris – tips för att spara tid och pengar i Orlando

Hejsan
Jag funderar på att köpa biljetter från Official Ticket Center, men jag undrar över två saker. Kanske ni kan förklara:

1) Tillkommer det skatt på det biljetter som man köper av OTC? Jag provade på Universal egen sida och då dök det upp moms/skatt på slutet.

LÄS MER: Expresspassen gäller nu också Harry Potter

2) Vad är skillnaden på att hämta biljetter hos dem eller beställa E-tickets? Är bägge alternativen lika “säkra”? Jag är lite orolig efter det är en hel del pengar för entréer till Universal, att det inte ska fungera när man väl står utanför och ska gå in.
Har ni några råd om detta eller ska man skriva till OTC direkt?

Tack för en bra sida, vi följde ert råd och bokade Pacific Royal – via er länk – för att få gratis expresspass.

MATTHIAS

Spara tid och pengar i Orlando: Handla hos OTC, välj rätt hotell

Hej Matthias,

Du tänker rätt som kollar biljetter via Official Ticket Center som vi har arbetat med i flera år. OTC är ett familjeföretag med kunnig personal.
Genom att boka med dem, och sedan hämta upp biljetterna själv, får man en viktig bonus: personlig kontakt på deras trevliga kontor och då har man möjlighet att göra biljettförändringar samt ställa frågor.

1) Precis som med allt man handlar i USA och Florida tillkommer lokal skatt och beträffande parker som Universal och Disney också andra adminstrationskostnader. Detta slipper man med OTC som med något enstaka undantag alltid har ett lägre totalpris.

2) Tyvärr kan du glömma E-tickets. OTC hade gärna sålt sådana till våra svenska besökare, men det är svensk banksekretess som sätter stopp för detta. Här förklarar vi varför E-tickets inte kan bokas.

   

Du kan känna dig trygg med OTC. Hundratals svenskar har bokat via oss. Använd denna länk så kan inget gå fel.

Bra att veta: Billigast är inte alltid bäst i Orlando

Den kanske viktigaste bonusen med att köpa av OTC:
Du har biljetterna i handen och slipper stå i kö hos Universal. Det sparar tid och att vara “först in” betyder mycket även om man har expresspass.

Bra val med Royal Pacific, det kommer ni inte att ångra, ett toppenhotell!
Detta, plus just fördelen med gratis expresspass, upptäcks av allt fler svenskar. Royal Pacific är faktiskt vårt mest bokade hotell i hela Florida det senaste året.

PETER SUNESON

 
“rideways"
 
   

Booking.com