Spara pengar i Orlando – lita på våra tips.
Ser du, före eller under Florida-resan, specialerbjudanden om rabatter i Orlando, räkna med att det är en bluff.

Hundratals svenskar har upptäckt att Official Ticket Center är ett pålitligt familjeföretag med ett brett utbud av biljetter till alla nöjen i Orlando.

Spara pengar i Orlando, E-tickets
©GOOGLE.COM/MAPS
Booking.com  

Official Ticket Center – genväg till bästa biljetterna i Orlando

I ett nöjesområde som varje år har 65 miljoner nöjessugna besökare är det som bäddat för alla slags lycksökare.
Alla vill ha sin del av de hundratals miljoner som omsätts. Man ser erbjudanden om Disney-rabatter, ”halva priset”, kombinationsbiljetter och mycket annat märkligt. Det kan vara längs International Drive eller i ett shoppingcenter. Stort varningstecken!

LÄS MER: Spara pengar på rätt val av hotell i Florida

När Florida.nu började sin informationsverksamhet om Orlando kändes det viktigt att varna för ovanstående.
Därför kändes det så mycket bättre när vi hittade en ärlig och seriös förmedlare av biljetter till de stora parkerna:
Disney, Universal och Sea World. En agentur som dessutom kunde erbjuda praktiskt taget allt i nöjesväg i Orlando – middagsshower, naturaktiviteter, vattenparker samt även en del attraktioner utanför Orlando.
Det senare i form av till exempel Kennedy Space Center, Busch Gardens och Legoland.

Spara pengar i Orlando: Välj en ärlig och seriös biljettförsäljare

Official Ticket Center blev därför en av de få partners vi valde att samarbeta med. (Ni som följer oss har säkert noterat av sajten är fri från regelrätt annonsering samt har vi valt att enbart samarbeta med en hotellförmedlare och likadant beträffande hyrbilar.) Mer om hur det fungerar ochbhur man kan spara pengar i Orlando finns att läsa på vår biljettsida.

LÄS MER: Så sparar du pengar på hyrbilen

Visserligen erbjuder OTC att leverera de biljetter du har beställt direkt till ditt hotell i Orlando. Det kostar bara några få dollar.
Men allt fler har upptäckt fördelen med att hämta upp biljetterna själv. Kontoret är lätt att hitta, se kartorna här intill.

Fördelen med att hämta biljetterna själv är att det då är enklare att göra eventuella justeringar, samt får man tillfälle att ställa frågor till den kunniga personalen.

Den som gör ett spontanbesök på OTC-kontoret – d v s utan att ha förbeställt via våra biljettlänkar – uppmanas att nämna att ni hittat dit tack vare Florida.nu. Mest för att du då kan räkna med att få lite VIP-behandling (Florida.nu är välkända hos dem).

Än en gång:
Ignorera alla erbjudanden om Orlando-rabatter – kör till Vineland Road!

   

Från Disney-området till Official Ticket Center. Utgångspunkt är Disney Springs. Följ 536/Epcot Center Drive över motorvägen och kör till höger på 535/Vineland Road. Cirka 9 km, det tar cirka 15 minuter.

Från International Drive till Official Ticket Center. Utgångspunkt är hotellområdet strax norr om Sand Lake Road (där finns bl a vår Hampton Inn-favorit). Motorvägen I 4 söderut till exit 68, sedan raka spåret på 535/Vineland Road. 15 km som tar 15-20 minuter.

 
“rideways"
 

BILJETT-TIPS

   
Booking.com