Hitta rätt till bästa biljetterna för Orlandos nöjesparker

Orlando-biljetter – då behöver du bara känna till Official Ticket Center (OTC). De är Orlandos främsta biljettagentur och genvägen till bonusbiljetter till Disney – och mycket mer.
Florida.nu är mycket stolta att få samarbeta med dem. Här berättar vi mer om det trevliga familjeföretaget.

OTC är det enda du behöver när det gäller Orlando-biljetter. Allt finns där. Från flerdagarspass till middagsshower och utflykter. Spara tid, spara pengar!

Booking.com  

Biljett-tips att tjäna pengar på i Orlando – nöjesfält och andra aktiviteter

Alla slags tips om biljetter till Orlandos nöjesparker – de stora såväl som de mindre – får du via oss.
Nedan ett smakprov på Orlando-biljetter genom utbudet från Official Ticket Center och där finner du även tips om allt från fast pass (Disney) och expresspass (Universal) till andra nöjen i Orlando. Inklusive erbjudanden om kraftiga rabatter som gör ditt besök i Orlando billigare.

Orlando-biljetter: Gör som hundratals svenskar – boka hos OTC

Här träffar Florida.nu:s ägare och VD Gunnar Hedqwist biljettexperten Bruce Carter, ägare av familjeföretaget Official Ticket Center, vår samarbetspartner sedan flera år. Vad Bruce Carter inte vet om Orlando-biljetter är inte värt att veta.

Gunnar Hedqwist besöker Orlandos nöjesparker varje månad och han missar sällan chansen att uppdatera sig med senaste nytt genom ett besök på OTC-kontoret.

Precis som Everglades-området inte kan fungera ekologiskt utan dess miljoner alligatorer kan inte centrala Florida nuförtiden gå runt ekonomiskt utan de över 65 miljoner besökare som varje år kommer till Orlando.

Denna otroliga besökssiffra öppnar tyvärr också upp för många lycksökare/bedragare – just därför är det så viktigt att boka biljetter via en pålitlig agentur som OTC.

Florida.nu står i ständig kontakt med den kunniga personalen på Official Ticket Centers kontor. De meddelar oss parknyheter som vi förmedlar till våra tiotusentals svenska läsare – allt för att göra upplevelserna i Orlando så perfekta som möjligt.

   

“Svenskar är ju så trevliga att ha att göra med”

Vi anser att rätt biljettval, till lägsta möjliga pris, är en av många viktiga pusselbitar för att göra Orlando-besöket till en härlig semesterupplevelse.
Detta har också upptäckts av hundratals svenska Orlando-besökare. Det är ingen hejd på berömmet som OTC får av nöjda svenska parkbesökare.
Samtidigt kan vi avslöja att OTC, som via Florida.nu fått uppleva en mindre svensk-invasion de senaste åren, hälsar med motsvarande beröm:
“Svenska besökare är ju bara så trevliga att ha att göra med!”

PETER SUNESON
AYITA BILLIE

ps. VIKTIG INFORMATION: Tyvärr kan inte s k E-tickets beställas av svenskar och skickas till Sverige. Det är den svenska banksekretessen som hindrar både Disney och Official Ticket Center att hjälpa dig med en registrering innan du kommer till Orlando. De tillåts inte göra den kontroll av namn och adress som anses nödvändig på grund av omfattande bedrägerier och fusk med biljetter. Om detta skriver vi mer på sidan om E-tickets.

OTC har hjälpt miljontals Orlando-besökare i 20 år

Glöm alla bekymmer om Orlandos biljettdjungel.
Här är den enkla genvägen till de rätta biljetterna.
Perfekt service får du på köpet.

  • Official Ticket Center är den mest rekommenderade agenturen för rabatterade biljetter till temaparkerna i Orlando samt till alla andra attraktioner i området.
  • OTC har varit i branschen i 20 år och har hjälpt miljontals besökare från hela världen till de bästa biljetterna.
  • Sedan Florida.nu fick förmånen att arbeta tillsammans med dem väljer hundratals svenskar denna säkra väg till äkta Orlando-biljetter.

Trots den omfattande verksamheten är kontoret en ganska anspråkslös byggnad i södra Orlando, i höjd med Disney World.
Dit kan du ta dig om du själv vill hämta ut biljetterna eller vill ställa frågor.

Hitta själv till Orlando-biljetter

Adressen till OTC – The Official Ticket Center – är 3148 Vineland Road, Kissimmee, FL 34746 (State Road 535, som också kallas Poinciana Blvd).
Kontoret är öppet 08.00-18.00 alla dagar.

  • OBS! Tar du själv kontakt så glöm inte att nämna Florida.nu. Det har både du och vi nytta av. Vid ett samtal nyligen med Patrick Pulliam, företagets vice CD, berättade han om “svenskinvasionen” till OTC:s kontor:
  • “Det är ofta som vår personal noterar att svenskar som besöker oss kommer tack vare rekommendation från Florida.nu – och alla svenskar är ju bara sååå trevliga!”
 
“rideways"
 
  • Varningar och specialtips om hotell i Florida:
   
Booking.com