FLORIDA NYHETER OM FLORIDA

NYHETER OM FLORIDA

Nyheter om Florida – senaste nytt för dig som besökare

Nyheter om Florida – följ denna avdelning och du får veta vad som är på gång i The Sunshine State. Nyheterna är nästan uteslutande skrivna för dig som är på besök i delstaten.

Framförallt vill vi ge dig information om vad som känns som fräscha Florida-nyheter som är intressanta för dig som planerar en Florida-resa. Turist-nyheter, helt enkelt.

Endast i undantagsfall väljer vi ur det nyhetsflöde som i första hand är intressant för dem som bor här permanent.

Det är till exempel i denna avdelning vi rapporterar om oväder liknande orkanen Irma som ställde till det rejält i september 2017.

Här skriver vi också om allra senaste nytt från Disney, Universal och de andra nöjesparkerna i Orlando. Ibland konkreta nyheter, andra gånger spekulationer från någon av de många bloggare som på heltid bevakar "världens största nöjesfält".

Avdelningen vill också förmedla nyheter om intressanta hotell och, i den mån det är möjligt, informera om vägarbeten som kan påverka en rundresa i Florida.
  • Notera att det finns äldre nyheter i avdelningen Florida-Nytt, artiklar och notiser skrivna under 2016. Publiceringsdatum visar när nyheten var som mest aktuell.