Redan i slutet av 2016 anlände själva symbolen för det nya Lego-hotellet Legoland Beach Resort: Ett fyrtorn som ska sätta prägel på de Lego-inspirerade små stugorna.

När det nya hotellet öppnade möttes vi av ett hotell av ett slag som vi aldrig sett i Florida – Lego för hela slanten!

Booking.com  

Legoland Beach Resort andra hotellet som drivs av parken själv

Medan redan existerande Legoland Florida Resort Hotel är en 5-våningsbyggnad, med rum designade med olika motiv från den danska leksaksjätten, blir Legoland Beach Resort mer som en stugby: 85 strandbungalows med 166 rum, med teman från populära Lego-figurer.

LÄS MER: Spara pengar på rätt val av hotell i Florida

Gästerna på Lego-hotellen får fördelar som tidigare; inträde till parken samt andra fördelar på utvalda attraktioner.
Inom nya hotellområdet byggs två restauranger: Sandy’s Castle Restaurant och Brick’s Beach Bar.
Frukost är inkluderat i rumspriserna, som enligt senaste uppgiften från sajten OrlandoParkNews kommer att vara från $ 135.

Tillsvidare kan vi enbart erbjuda bokning på Legoland Florida Resort Hotel för dig som vill göra Winter Haven som bas för parkäventyr i centrala Florida. Följ länken nedan för bokning. (Självklart kommer också Legoland Beach Resort så småningom att kunna bokas via Florida.nu!)

LÄS MER: Så sparar du pengar på hyrbilen

Senaste nytt:
Öppningsdatum har nu fastställts till 7 april.

Slutligen en påminnelse om att boka Lego-biljetter via Official Ticket Center (se länk).

PS 

   
 
“rideways"
 

VIKTIG INFORMATION: Tyvärr kan inte E-tickets beställas av svenskar och skickas till Sverige. Det är den svenska banksekretessen som hindrar både Disney och Official Ticket Center att hjälpa dig med en registrering innan du kommer till Orlando. De tillåts inte göra den kontroll av namn och adress som anses nödvändig på grund av omfattande bedrägerier och fusk med biljetter. Mer om detta på sidan om E-tickets.

   

Booking.com