Lunch i parken online
©DISNEYPARKS.DISNEY.GO.COM

Lunch i parken online – hos Disney!
I samband med att ”Pandora – The World of Avatar” öppnade 27 maj inleddes också en ny era för restauranger inom Walt Disney World Resort.
Premiär för en applikation där du beställer från matsedeln och sedan är det bara att gå till restaurangen för att hämta ut lunch eller mellanmålet.

Lunch i parken online – Disney-nytt
på ”Pandora – The World of Avatar”

Mycket i Orlandos stora nöjesparker handlar om att undvika köer. Som gäster hatar vi parkernas långa köer. Disney tänker precis likadant, man vet att gäster som står i kö inte spenderar några pengar.

LÄS MER: Boka bästa biljetterna till Orlandos nöjesparker

Så vi ser Disneys nya applikation med en unik matbeställningstjänst som ytterligare ett sätt att förkorta väntetiderna, i stort att göra besöket i nöjesparken enklare.

Appen, som kallas “mobile order”, finns på restaurangen Satu’li Canteen i Pandora – The World of AvatarAnimal Kingdom. Det är tänkt att fler restauranger inom parken också ska ingå och senare kommer systemet att byggas ut till andra delar inom Walt Disney World Resort.

Booking.com  
   
Lunch i parken online
©DISNEYPARKS.DISNEY.GO.COM

Så här fungerar det med
lunch online i parken 

Så här fungerar ”Mobile Order” på Disney Worlds Animal Kingdom:
Gästen använder appen ”My Disney Experience” och i denna går man till “My Plans” och vidare till sektionen “Order Food”.

LÄS MER: Spara pengar på rätt val av hotell i Florida

Sedan är det bara att beställa vad som önskas och betala med debit- eller kreditkort.
Därefter dags för nästa steg: Klicka på ”I’m Here, Prepare My Order” och appen talar om när maten kan serveras och du hämtar din måltid vid ”Mobile Order Pick Up”.

MIRA HAMZA
PETER SUNESON

 
Hyra hus i Florida
 

Osäker hur det fungerar – då
frågar du Orlandos bästa experter

De svenska läsare som fljer våra rapporter från Florida och Orlando känner redan till ett av våra viktigaste råd beträffande nöjesparkerna: Planera besöket noggrant!

I Disneys parker kan vi inte nog poängtera vikten av att utnyttja de Fastpass-biljetter du får utan extra kostnad genom Official Ticket Center. Du kommer att spara mycket väntetid.

LÄS MER: Så sparar du pengar på hyrbilen

Gör som de flesta svenska besökarna: Beställ online hemifrån och hämta upp biljetterna personligen på Official Ticket Centers kontor. Där passar du på att ställa frågor till den kunniga personalen – ta chansen att låta en parkexpert ge dig värdefulla bonustips.

   
Booking.com