20 procents rabatt på hotell i hela världen. Detta är ett erbjudande du bör titta på oavsett resplan. Allt från en enstaka övernattning eller en härlig weekendresa till en längre semester.
Det går att boka hotell redan nu. Kampanjen, som är tidsbegränsad, kallas av vår hotellpartner för ”Kickstarta 2021-erbjudande”.

20 procents rabatt på hotell i hela världen, 20 Prozent Rabatt auf Hotels weltweit, 20 percent discount on hotels worldwide, 20 por ciento de descuento en hoteles de todo el mundo

Att Booking erbjuder minst 20 procents rabatt på hotell i hela världen är naturligtvis ett resultat av Corona-krisen, en kombination av de förluster hotellen gjort under 2020 på grund av pandemin och de förhoppningar som finns om att vi inom kort går mot en mer normal tillvaro beträffande möjligheterna att resa.

Det finns ett uppdämt behov av att kunna resa igen. Kanske kommer vi att resa annorlunda? Kanske pandemin fått många att drömma om nya resmål? Kanske ”Kickstarta 2021” både kan ge inspiration och uppfylla någon av dessa drömmar?

Klicka på bannern för att gå direkt till erbjudanden om 20 procents rabatt på hotell i hela världen eller använd denna länk: ”Kickstarta 2021-erbjudanden”

20 procents rabatt på hotell i hela världen, Kickstarta 2021-erbjudande,

VIKTIGT: Kontrollera att du hamnar på en bokningssida med logotypen för Florida.nu. Att boka via oss blir varken billigare eller dyrare. Men vi tjänar några dollar på din bokning. Detta är något vi verkligen behöver för att kunna fortsätta leverera information om Florida. Beträffande inkomster står det ”noll” i alla kolumner sedan mitten av mars.

30 procents hotellrabatt 2021, Black Friday-kampanj

Förmånliga hotellpriser i Florida och gratis avbokning

  • Kolla att hotellet har en orange märkning med texten ”Kickstarta 2021-erbjudande”.
  • Försäkra dig om att hotellet har gratis avbokning.
  • Dra också fördel av att en del inte kräver betalning i förskott.

Eftersom vi är experter på hotellmarknaden i Florida har vi gjort en del stickprov bland Bookings erbjudanden om minst 20 procents rabatt på hotell i hela världen. Inte minst i Orlando har vi hittat många förmånliga hotellpriser. Att spara en femtedel av ordinarie pris gör verkligen skillnad.

Eftersom kampanjen gäller överallt i hela världen har vi naturligtvis tittat runt på andra intressanta resmål och sett bra priser för övernattningar under till exempel en storstads-weekend. Känns som en lämplig start på 2021 efter månader av reserestriktioner på grund av Covid-19.

PETER SUNESON

LÄS MER: Också Floridas priser åker berg och dal-bana

  • Hundratals speciellt utvalda aktiviteter i Florida – utflykter, vattensporter, nattliv, biljetter – boka här!
  • Klicka på en aktivitet och sök vidare. Tips: Lägg till önskat datum.
Booking.com