Florida-hotell – de bästa, utvalda av svensk hotellexpert

Florida-hotell, de bästa tipsen från svensk expert och hotellägare i Florida. Prisvärt och bäst kvalitet.
Gunnar Hedqwist är inte bara VD och grundare av Florida.nu.
Det var faktiskt som hotellägare Gunnar startade denna onlinepublikation för svenska Florida-besökare.
Vad Gunnar inte vet om hotellmarknaden i Florida är inte värt att veta.

Florida-hotell bluffar
©BOOKING.COM

Gunnar Hedqwist är hotellspecialisten
– på plats i Florida för bästa tips till dig

Gunnar Hedqwists långa och breda erfarenhet av Florida-hotell ligger till grund för massor av sidor med tips till dig som planerar drömsemestern.
Med hans hjälp finns det pengar att spara – plus att med våra val hamnar du på rätt plats till rätt pris. Gunnar Hedqwist finns i Florida på heltid och rör sig ständigt i alla riktningar i hela delstaten.

I nästan 40 år har vi farit runt i Florida (samt i övriga USA). Det har blivit många hotellnätter.
Dessutom har vi erfarenhet av att ha ägt och drivit flera hotell i delstaten, samt är fortfarande engagerade inom turistindustrin.
Alla denna kunskap sätter sina spår och vi vill dela med oss så att du får bästa möjliga semesterresa i Florida – lita på våra råd.

Booking.com  
   

Florida-hotell – våra egna
omdömen om de allra bästa

När en semesterresa planeras är det många som använder diskussionssajter för att hitta rätt. Vi använder inte sådana genvägar utan litar på eget omdöme.

Tripadvisor och de övriga i all ära, men man ska alltid ta denna information med en nypa salt. Helst blunda för både toppen- och botten-betyg, samt komma ihåg att sajten ägs av hotellindustrin. Bakom sajter som Tripadvisor finns alltså kommersiella intressen trots att det verkar vara konsumentstyrd information.

Florida.nu litar istället på nätresebyrån Booking, en Europa-baserad och världsomfattande förmedlare av de mest förmånliga hotellalternativen. Vi är mycket nöjda med deras urval.

GUNNAR HEDQWIST
PETER SUNESON

FLER HOTELLTIPS I FLORIDA

SPARTIPS HOS UNIVERSAL

 
Hyra hus i Florida
 

Bra Florida-hotell samlade
på den bästa svenska listan

”Var ska vi bo under semestern i Florida eller när vi reser runt i delstaten?”

Frågan är en av de vanligaste här på Florida.nu och vi hade vid starten 2006 en hel del tips under respektive område eller stad.
Sedan gick vi ett steg längre och samlade våra favorithotell på ett och samma ställe, uppdelade geografiskt efter områden, städer (eller, i vissa fall, stadsdelar).
Vad du ser hos Florida.nu, vågar vi lova, är den bästa svenska listan av bra hotell i Florida.

Det kan vi utlova tack vare att vi personligen besökt de allra flesta hotellen, oavsett om det handlar om jättehotellen i Orlando eller ett litet bed & breakfast på en strand på västkusten.

Detta innebär att en del gamla hotelltips efter hand kommer att tas bort. Den mest aktuella informationen finns alltid här!
Vi kommer att fortlöpande uppdatera informationen, i samma takt som vi hinner bedöma hotellens kvalitet.

  • VIKTIGT: Du betalar varken mer eller mindre genom att boka via Florida.nu. Den provision som tillfaller oss tas från hotellförmedlaren, inte från dig som kund. (Tänk dock på att lokala skatter och serviceavgifter tillkommer.)

GUNNAR HEDQWIST
PETER SUNESON

   

Florida-hotell i ständig förvandling
– och några du absolut inte ska välja

Florida.nu håller daglig koll på Floridas hotellmarknad.
Den är en djungel och det händer något nytt flera gånger om dagen.
Nya hotell, hotell som försvinner och ett utbud som är i ständig förvandling.

När denna sida uppdateras noterar vi till exempel att antalet hotell (eller annat boende) som vi kan erbjuda via vår hotellpartner har ökat från cirka 11 000 till över 21 000 på ganska kort tid. Nytt är framförallt att det numera finns betydligt fler hus och lägenheter att hyra.

Under arbetet med sajtens hotellsidor ser vi tyvärr också sådant som vi inte gillar.
Bästa exemplet är en sanning som hotellindustrin själv vill hålla hemlig: Att besökare överger kända områden och hotell som tidigare varit både bra och populära.

 

GUNNAR HEDQWIST
PETER SUNESON

VARNINGAR OCH TIPS OM HOTELL I FLORIDA

Gunnar Hedqwist, Florida.nu, svensk Florida-guide. Före resan till florida,
©MONICA HEDQWIST
  • Gunnar Hedqwist är Florida.nu:s ägare och VD. Han har många års erfarenhet som ägare av flera hotell i Florida och arbetar fortfarande inom turistindustrin i Florida.
   
Booking.com

LÄSARNAS FAVORITER